Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
Wyświetlenie odpowiedzi
Teksty od czapy
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Ucz sie ucz bo to potegi klucz...
Cos mi muwi ze jestes jeszcze z tych co wierza ze Twardowski byl na ksiezycu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziA mi coś mówi, że Ty jesteś z tych dla których słownik ortograficzny jest narzędziem zbyt skomplikowanym by go ogarnąć.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziDla ludzi mieszkających poza granicami kraju od dzieciństwa mamy taryfę ulgową.
Comment
-
-
Uy dziecko, najpierw naucz sie miec wlasne zdanie, to pogadamy, prawdziwy facet mowi co mysli i nie patrzy co inni mowia
Comment
-
-
Ja za pszedszkole dziekoje. Ps. przy okazji Paranoja ma to do siebie ze nieraz pozwala myslec
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gladiator Wyświetlenie odpowiedziPisze sie " Word-u " Nie ucz ojca dzieci robic- Dobranoc malutki spij spokojnieMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gladiator Wyświetlenie odpowiedziJa za pszedszkole dziekoje.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziW tym zdaniu to przesadziłeś
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ada13 Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
Comment