Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
Wyświetlenie odpowiedzi
Przy piwie o wódce, a konkretniej jej jakości
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziZ żalem stwierdzam, że nie zaistnieję w tym wątku - na wódeczkę to mam ochotę 1-2 razy w roku, więc moja znajomość tematu ( a zwłaszcza nowości na rynku) jest zerowa
Comment
-
-
Bo zawodowo rozpijasz nasz naród - to pisałem ja - Prezesbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziBo zawodowo rozpijasz nasz naród - to pisałem ja - Prezes
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziBo zawodowo rozpijasz nasz naród - to pisałem ja - Prezes
P,S, Palić też się coraz mniej opłaca, sprzedawać papierosy też - to komu się opłacaOstatnia zmiana dokonana przez iron; 2010-11-25, 00:03.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziBanku Zbożowego - Dyzma
P,S, Palić też się coraz mniej opłaca, sprzedawać papierosy też - to komu się opłaca
Comment
-
-
Orzechówka, Cytrynówka, Wiśniówka rządzą.
Starka - to cudo ale cena powala.
Czysta oczywista chociaż dzisiaj wódki typu Wyborowa mocno obniżyły jakość i tak jak kiedys wchodziły gładko to dzisiaj ciężej. Czystą najlepiej pod bigos, ciepłe dania itp.
Gorzka Żołądkowa klasyczna."nie traćcie ani sekundy, zmarnowany jest czas, którego nie spędzacie w gospodzie", Ladislav Klima "Tragikomedia ludzka"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziZ żalem stwierdzam, że nie zaistnieję w tym wątku - na wódeczkę to mam ochotę 1-2 razy w roku, więc moja znajomość tematu ( a zwłaszcza nowości na rynku) jest zerowa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziZ żalem stwierdzam, że nie zaistnieję w tym wątku - na wódeczkę to mam ochotę 1-2 razy w roku, więc moja znajomość tematu ( a zwłaszcza nowości na rynku) jest zerowaJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Wytłumaczcie mi jeden fenomen, jeśli polska robi coś dobrze, to na pewno jest to wódka a nie np nowoczesny smartfon (przynajmniej na świecie się tak sądzi). Natomiast kogo się nie spytam co pije (sam nie przepadam za czystą wódką) to wymieniają: Finlandia, Smirnoff, Absolut. To tak jakby pytać Niemca o ulubione piwa i ten wymieniłby Amstela, Buda i Heńka. Szkoda że jabłek z Japonii nie kupujemy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko Wyświetlenie odpowiedziWytłumaczcie mi jeden fenomen, jeśli polska robi coś dobrze, to na pewno jest to wódka a nie np nowoczesny smartfon (przynajmniej na świecie się tak sądzi). Natomiast kogo się nie spytam co pije (sam nie przepadam za czystą wódką) to wymieniają: Finlandia, Smirnoff, Absolut. To tak jakby pytać Niemca o ulubione piwa i ten wymieniłby Amstela, Buda i Heńka. Szkoda że jabłek z Japonii nie kupujemy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziPrzecież to jest to samo co z piwami z regionalnych browarów. Nie ma bata, żeby to co robią za rogiem, za płotem, w moim mieście mogło być najwyższej jakości, najlepsze na świecie itd. Nie ma bata.Ostatnia zmiana dokonana przez Mikko; 2011-02-10, 20:33.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko Wyświetlenie odpowiedziPolskie buty musimy sprzedawać jako włoskie, gacie jako amerykańskie.
Bierhalle, Cornelius, Boss, czy mój ulubiony Pilsweiser Women´s Beer...
Comment
-
Comment