No to brawo, pochwalcie się czymś jeszcze.
Jaka kablówka?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedzi...
A żeby wypowiedzieć się w temacie to Polsat odradza moja ciotka. I to nie z powodu nie trzymania parametrów itp. ale z powodu nieustannie psujących się dekoderów. Słowo nieustannie jest cytatem
Comment
-
-
A nie jest tak że każda platforma używa innego systemu i nie bardzo można zmienić dostawcę bez zmiany dekodera? Pisze pytając, bo tez od kilku lat nie mam żadnej telewizji, ale chciałbym coś w końcu wybrać. Z tego co udało mi sie zorientować, to np. N nie włożę w żaden dekoder typu ferguson, musze mieć od nich. Cyfrę można sobie w cokolwiek wsadzic niemal, ale w ten dekoder już innej platformy sie nie wsadzi ( poza XXX;-)), z Polsatem - to nie wiem dokładnie.
Może ktos naświetlic tę sprawę?
pzdr
flood
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika flood Wyświetlenie odpowiedziA nie jest tak że każda platforma używa innego systemu i nie bardzo można zmienić dostawcę bez zmiany dekodera? ..
Comment
-
-
5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Niestety, w nagrodę za długi staż w UPC promocje mnie nie obejmują. Dla takich jak ja jest specjalna promocja - aby zrekompensować wzrost ceny abonentu, mogą dorzucić mi jeszcze telefon i będę miał 3 w 1 za jedyne 185 zeta. Niezależnie już od tak bezczelnego sposobu golenia klienta, ja nigdy jeszcze nie wydzwoniłem nawet abonentowych minut w swojej komórce, więc dodatkowy telefon jest mi potrzebny jak drugi otwór w tyłku.
Comment
-
-
A wystarczy zerwać umowę i wziąć na inną osobę. Nie musi być zameldowana ani nie musi mieć prawa do lokalu w którym to montuje. Musi być z dowodem osobistym przy montażu. Wystarczy telefonicznie lub przez internet złożyć zamówienie. Przez kilka dni możesz nie mieć usług bo muszą zamknąć poprzednią umowę a wtedy tydzień i masz wszystko co chciałeś. Wiem co mówię"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNiestety, w nagrodę za długi staż w UPC promocje mnie nie obejmują.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Nie może tak zrobić bo w UPC jest karencja dla takich klientów - 3 miesiące."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziA wystarczy zerwać umowę i wziąć na inną osobę. Nie musi być zameldowana ani nie musi mieć prawa do lokalu w którym to montuje. Musi być z dowodem osobistym przy montażu. Wystarczy telefonicznie lub przez internet złożyć zamówienie. Przez kilka dni możesz nie mieć usług bo muszą zamknąć poprzednią umowę a wtedy tydzień i masz wszystko co chciałeś. Wiem co mówię
Comment
-
-
No to dostaniesz ofertę jako "cold", złóż wymówienie w "terminie przewidzianym umową" a dostaniesz ofertę jako "hot"
Normalnie jeśli nie jesteś na umowie "rolującej sie" czyli samo przedłużającej co roku to masz termin wypowiedzenia do końca okresu rozliczeniowego + jeden miesiąc."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-