Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
Wyświetlenie odpowiedzi
Przy piwie o Mundialu 2010
Collapse
X
-
Niech wygra po prostu lepszy. Trochę mam więcej sympatii do Niemiec, bo gra tam trzech piłkarzy o polskich korzeniach. W dodatku Niemcy w tych mistrzostwach grają naprawdę świetnie, do swojej jak zawsze zdyscyplinowanej i ułożonej gry dodali niebywały rozmach i polot latynoski (odbierając najlepszym latynoskim drużynom atuty do zwycięstw z nimi). W obecnych warunkach wygrana Hiszpanii nad Niemcami to dużo większy wyczyn sportowy, niż wygrana Niemców nad Hiszpanią.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziTrzeba przyznać, że Hiszpanie wreszcie grają ładnie. Gol wisi w powietrzu.
Comment
-
-
Goooooooooooooool !!!5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Ośmiornica splątała Niemcom nogi5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziI nawet jeśli Hiszpanom jakimś cudem się uda
A za dwa lata Niemcy zdobędą mistrzostwo Europy. Szkoda tylko, że finał nie będzie rozgrywany w Toruniu.
Teraz będę jak Napieralski - Holandia czy Hiszpania?Ostatnia zmiana dokonana przez arcy; 2010-07-07, 21:23.
Comment
-
-
I co cwaniaczki? Arcy, palpitacji nie masz, filozofie z baru mlecznego? I gdzie teraz ci, którzy twierdzili, że Hiszpania gra brzydko, słabo i ma fuksa? Niemców rozwalili jak kiedyś załoga "Rudego"! Pod każdym względem przeważali.
Krzysiu? Mecz był nieciekawy?
A Urugwaj i tak sobie poradzi.
Teraz idę pić za zdrowie Hiszpanii!Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziMecz był nieciekawy?
Gratulacje dla Hiszpanów.
Jak tu wygrać mecz skoro się nie strzela na bramkę i wychodzi na mecz z założeniem murowania bramki.Moze gdyby Niemcy zaczęli mecz bardziej ofensywnie to było by inaczej no a tak został mecz pocieszenia o 3 miejsce.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Gdy tylko zaczął się mecz i okazało się, że Niemcy zamierzają grać tak samo, jak poprzedni rywale Hiszpanów, stwierdziłem, że będzie 1:0 po bramce pod koniec 2 połowy. Puyol był niekryty, bo wparował na pole karne z przedpola, ładna bramka.
Myślę, że Loew niepotrzebnie zmienił styl, którym Niemcy wygrywali tak przekonująco wszystkie poprzednie mecze. Zastanawiałem się, czy przez ostatnie dwa lata Hiszpanie dojrzeli, czy tylko się zestarzeli, ale wychodzi na to, że jednak to pierwsze.
No cóż, w życiu bym się nie spodziewał, że finał Holandia-Hiszpania nie będzie się zapowiadał pasjonująco. Przynajmniej fajnie, że nowy zespół zostanie mistrzem.
Comment
-
-
A skąd, jestem bardzo zadowolony. Chłopaki zrobili więcej niż ktokolwiek się spodziewał. Potwierdzili, że Niemcy są najrówniej grającą reprezentacją na świecie, od 8 lat stale w czwórce. I to przywożąc coraz młodsze zespoły. Za 4 lata obecni gracze dojrzeją, dołączą do nich mistrzowie Europy U-17, U-19 i U-21. I znowu będą w gronie najlepszych.
Ty (tzn. kradzieżwłaśnościintelektualnej) się martw, bo za dwa lata będziesz się miał czym podniecać, a potem co?Ostatnia zmiana dokonana przez arcy; 2010-07-07, 21:39.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziFinał: Brazylia - Niemcy lub Brazylia - Argentyna.
Comment
-
Comment