Przy piwie o Mundialu 2010

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • VanPurRz
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2008.09
    • 4229

Na razie najlepsza Argentyna - wystarczyło kilka ich akcji, kilka przyspieszeń aby na luzie wygrać. Do tego kontrolowali na spokoju cały mecz.
    To co robią bramkarze na tych mistrzostwach to kryminał - wczoraj Anglia a dzisiaj Algierski puszczają takie szmaty
    Generalnie żaden mecz nie porwał ale MŚ mają swoją magię i tylko te idiotyczne trąbki
    "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• pirackamuza
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.12
      • 1908

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzi
      (...) i tylko te idiotyczne trąbki
      ...następny
      Toruń przeprasza za Radio Maryja
      www.bobofruty.pl

Comment

• kiszot
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🍼🍼
        • 2001.08
        • 8108

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedzi
        ...następny
        Mnie też denerwuje to trąbienie.
        Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
        1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
        Mein Schlesierland, mein Heimatland,
        So von Natur, Natur in alter Weise,
        Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
        Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• Ahumba
          🥛🥛🥛🥛
          • 2001.05
          • 9056

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedzi
          A mi się Anglia - US&A średnio podobał. Jeszcze te zaniki sygnału rozstrajające były...
          To jedź do Berlina. Ja wczoraj oglądałem ten mecz w browarorestauracji BrewBaker i nie było zaników fonii
          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
          znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Seta
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2002.10
            • 6964

Chodzi mi oczywiście o Koreę Południową. Wiem, że ma małe szanse z Nigerią, a tym bardziej z Argentyną. Nie twierdzę, że zdobędą mistrzostwo. Przegrać też można z klasą (nie tak jak my z Hiszpanią...).
            Chodzi mi o styl w jakim Koreańczycy grali - po "japońsku" - spokojnie, metodycznie, każda akcja zaplanowana, świetnie zgrany zespół (a ponoć nikt z reprezentacji nie gra w tym samym klubie!). Nie wiem czy to tylko moje wrażenie - dużo ostatnio czytam o Toyocie i może to sugestia... No zobaczymy.

Comment

• Seta
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.10
              • 6964

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedzi
              To jedź do Berlina. Ja wczoraj oglądałem ten mecz w browarorestauracji BrewBaker i nie było zaników fonii
              Zaniki fonii to by się wielu spodobały, bo nie byłoby trąbek. W Polsce były zaniki obrazu. Dłuuugie!

Comment

• perłyfan
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.02
                • 1244

Też się dopisuję - trąbki są fatalne. Moja żona przez nie jeszcze ciężej znosi mundial .
                Ogólnie na razie mecze takie sobie. Korea Płd. zagrała fajnie. Szybko, z pomysłem. Miałem wrażenie, że mogli by jeszcze z godzinkę pobiegać.
                JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY

Comment

• baklazanek
                  † 2014 Piwosz w Raju
                  • 2001.08
                  • 3562

Nie wiem dlaczego tak łatwo przekreślacie szanse Korei Południowej. Jest to drużyna, która pokazała kawał dobrej piłki, dokładne podania, szybkie wyjście na pozycje, niekonwencjonalne podania i przede wszystkim ruchliwość. W porównaniu do nich Nigeryjczycy stali w miejscu, albo ruszali do piłki z kilku sekundowym opóźnieniem. Miałem wrażenie, że nie wierzyli, iż cokolwiek może im się udać. Może po prostu oszczędzają się na kolejne spotkania.

Comment

• żąleną
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2002.01
                    • 13239

Taki jest ich sposób kibicowania i to jest fajne.
                    Fajnie by było, gdyby robili na trybunach karnawał jak na poprzednich mundialach. Muzyka, tańce, śpiewy - wtedy czułbym klimat mistrzostw na Czarnym Lądzie. Teraz to jest nie wiadomo co. Nawet któryś z piłkarzy RPA się wypowiedział, że nie czuł wsparcia kibiców, tylko ciągłe "uuuuuu".

Wezmę taką trąbkę do Żywca i potrąbię ci przez półtorej godziny nad głową, to zobaczymy, czy wciąż będziesz taki entuzjastyczny.

Comment

• pirackamuza
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2004.12
                      • 1908

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
                      Wezmę taką trąbkę do Żywca i potrąbię ci przez półtorej godziny nad głową, to zobaczymy, czy wciąż będziesz taki entuzjastyczny.
                      Masz skłonności samobójcze?
                      Toruń przeprasza za Radio Maryja
                      www.bobofruty.pl

Comment

• emes
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.08
                        • 4275

Staram się być tolerancyjny, ale mi też te trąbki psują oglądanie meczów.
                        Ale pewnie za to trąbiący mają z tego radość, a jak wrócą do domu i się rodzina spyta jak było, to pewnie odpowiedzą : "kibicowsko wspaniale. Ale się natrąbiłem !"

Comment

• żąleną
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2002.01
                          • 13239

Masz skłonności samobójcze?
                          Taki jest mój sposób zabawy i to jest fajne.

Comment

• Seta
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2002.10
                            • 6964

Może warto byłoby poprosić Arta o wydzielenie wątku "Przy piwie o trąbkach" ?

Comment

• emes
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.08
                              • 4275

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedzi
                              Może warto byłoby poprosić Arta o wydzielenie wątku "Przy piwie o trąbkach" ?
                              Seta, proś, pewnie ART nie ma nic do roboty, szczególnie w weekend, i pewnie się ochoczo zajmnie każdą duperelą na forum

Comment

• arcy
                                • 2002.07
                                • 7538

Gooool!

Comment

Przetwarzanie...
                                X