Przy piwie o Mundialu 2010
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Comment
-
A najbardziej niemiecki Niemiec dostał czerwoną kartkę5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Ostatnia zmiana dokonana przez pirackamuza; 2010-06-18, 14:23.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Z całego meczu widziałem może 10 minut, ale i to wystarczyło. Gdyby Niemcom zamienić spodenki na czerwone, to wszystko byłoby jasne. Grali bez żadnego pomysłu, jak najmniejszym wysiłkiem. Do czerwonej kartki Serbowie nie grali praktycznie nic, ale to i tak wystarczyło, żeby gola nie stracić.
Klose za głupotę powinien zakończyć reprezentacyjną karierę i wrócić z Bayernu do Kaiserslautern.Comment
-
Muzo piracka co Ty się tak indyczysz na tych Niemców? Taki sam naród jak i inne.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Toruńczykowi dałbym po prostu w czapkę, a tutaj tylko tak mogę reagować.
Ja jestem z natury bardzo spokojnym i spolegliwym człowiekiem, ale niech nikt nie waży się tykać świętości, której dla mnie jest moja Ojczyzna. Wszystko inne potrafię wybaczyć, tego nie!Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Nie na Niemców, tylko na arcego za te durne teksty przy okazji meczu Polska - Niemcy dwa lata temu, którym się nie tylko mnie naraził.
Toruńczykowi dałbym po prostu w czapkę, a tutaj tylko tak mogę reagować.
Ja jestem z natury bardzo spokojnym i spolegliwym człowiekiem, ale niech nikt nie waży się tykać świętości, której dla mnie jest moja Ojczyzna. Wszystko inne potrafię wybaczyć, tego nie!
Czyżby toruńskie fale radiowe miały taki wpływ
P.S. Tak tylko żartowałem, bo mam niezły humor po niespodziankach na tym Mundialu - byle tak dalej.Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2010-06-18, 21:34.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Comment
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Nie na Niemców, tylko na arcego za te durne teksty przy okazji meczu Polska - Niemcy dwa lata temu, którym się nie tylko mnie naraził.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment
-
Katalog czeskich podstawek piwnych http://www.coasters.cz
nowa strona z kolekcja podstawek - prawie gotowa :-D