Uau, 7:0. Szkoda Koreańczyków trochę. Portugalia już jedną nogą w następnej rundzie.
Przy piwie o Mundialu 2010
Collapse
X
-
To co Portugalia zrobiła, to chamstwo i nic więcej. Nie mogli tak jak Brazylia 2:1 wygrać?? A podobno darmowa transmisja poszła z tego meczu do Korei Północnej i sobie wodzowie oglądnęli mecz... Żal mi tych biednych Koreańców. Będę z całych sił kibicował Brazylii żeby dokopali tym żelkowatym kutafonom.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
a propos wuwuzeli
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Jacka "Yyyy" Jońcę, który komentował wczorajszy mecz Nigerii z Koreą, powinno się odsunąć od meczów z dużą liczbą piłkarzy o imionach i nazwiskach kończących się samogłoskami. Podczas jednego z dośrodkowań Korei wyprodukował takie nieartykułowane liiinąąeiiii, że mi słuchawki z uszu spadły. Od całego meczu z Jońcą można dostać nudności.
Comment
-
-
USA najlepsza drużyna tego turnieju
Takiego ducha walki do końca nie ma żadna inna.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedziUSA najlepsza drużyna tego turnieju
Takiego ducha walki do końca nie ma żadna inna.
USA miało awansować, ale szkoda mi Słowenii. Angole, farciarze, znowu się prześliznęli...Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziKongratulejszyns, Latarniku!
Angole, farciarze, znowu się prześliznęli...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziPorażka Niemców, wygrana Australii i siódme niebo!
Rewizjoniści dalej ,nie no padaka
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jablon Wyświetlenie odpowiedziTak się zastanawiam czy to duży problem, w trakcie transmisji pokazać choćby gole z drugiego, równoległego spotkania? Ale dla TVP widać nie do przeskoczenia.
Brawo dla Australii za walkę, dla Serbów gwizdy (albo wuwuzele) za papranie setek.
Ghana, przegrywając 0:1 i znając wynik z tamtego boiska, zaczęła grać zachowawczo. Im to robiło, a do tego wyliczyli, że nie wpadną na Anglię.
Jedno pocieszenie - Niemcy z Angolami w 1/8, więc na pewno ktoś z nich odpadnie
No i po raz drugi w życiu będę kibicował Anglikom!Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jablon Wyświetlenie odpowiedziTak się zastanawiam czy to duży problem, w trakcie transmisji pokazać choćby gole z drugiego, równoległego spotkania? Ale dla TVP widać nie do przeskoczenia.
Comment
-
-
Jak ja przed godziną
Comment
-
Comment