Przy piwie o Mundialu 2010

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
    To taka ich oprawa. Co kraj, to obyczaj.
    I jeszcze po mordach się nie lali. Co za beznadzieja.
    No tam się faktycznie nie leję się po gębach, nie przystawiają pistoletów do głów , nie kradnie, normalnie sielanka.

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Comment

• VanPurRz
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2008.09
      • 4229

I w ogóle nie kradną w hotelach I Holendrzy nie lali się z Anglikami Nic tak nie poprawia mi humoru jak infantylizm i klapki na oczach niektórych I to jak sobie wybiórczo wybierają informacje aby tyliko "ich było na wierzchu" i ich racja była najichsza
      "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• kiszot
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🍼🍼
        • 2001.08
        • 8108

Mecz Francja - Urugwaj to była totalna kicha.
        Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
        1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
        Mein Schlesierland, mein Heimatland,
        So von Natur, Natur in alter Weise,
        Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
        Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• pieczarek
          • 2001.06
          • 5011

Tak jest, kibicowsko beznadziejny. Podobnie jak wszystkie inne.

Comment

• Krzysiu
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2001.02
            • 14936

Obejrzałem właśnie drugą połowę meczu Anglia - USA. Normalnie padaczka. Żadnej oprawy. Na chuj komu takie mistrzostwa?

Wyniku nie znam, oglądałem trybuny w oczekiwaniu na oprawę.

Comment

• pirackamuza
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.12
              • 1908

Obejrzałem właśnie drugą połowę meczu Anglia - USA. Normalnie padaczka. Żadnej oprawy. Na chuj komu takie mistrzostwa?

O jaką znowu oprawę Ci chodzi?
              (Chyba że po prostu nie miałeś się czego tym razem czepić, więc padło na ten temat...)
              Toruń przeprasza za Radio Maryja
              www.bobofruty.pl

Comment

• Pogoniarz
                † 1971-2015 Piwosz w Raju
                • 2003.02
                • 7971

No widzisz , no zobaczyłeś Trąbki dają jednak radę i zakazy są konsekwentnie przestrzegane.Szkoda ,że fonię trza wyłączyć, bo te buczenie jest jak na rykowisku i nie da obejrzeć meczu i do tego skutecznie zagłusza doping kibiców.
                Angole strasznie jadą po Ich bramkarzu, a jak napastnik zmarnuje z 5 "setek"to wtedy jakoś szybko się zapomina.Od razu przypomina mi się Jojko , a ile miał udanych interwencji i uchronił zespół przed porażkami?

Prawie jak Piwo
                SZCZECIN

Comment

• pieczarek
                  • 2001.06
                  • 5011

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedzi
                  O jaką znowu oprawę Ci chodzi?
                  O race, o dymy, o typowe w Polsce puste sektory między kibicami różnych drużyn, o przeskakiwanie ogrodzeń, o ganianie się kibiców między sektorami, o plucie na psy, o zakapturzone łby, o transparenty nawołujące do miłości i pokoju, o bęcki wreszcie. O to wszystko co powoduje, że po najsłabszym nawet meczu, Pogoniarz z Zythumem mogą powiedzieć, że "przynajmniej kibicowsko było ciekawie".

A tak, jak jest w RPA, to dno kompletne. Trybuny pełne, a tam nuda panie, nuda. Faktycznie, na ch.. nam takie mistrzostwa.

Comment

• kopyr
                    • 2004.06
                    • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedzi
                    O race, o dymy, o typowe w Polsce puste sektory między kibicami różnych drużyn, o przeskakiwanie ogrodzeń, o ganianie się kibiców między sektorami, o plucie na psy, o zakapturzone łby, o transparenty nawołujące do miłości i pokoju, o bęcki wreszcie. O to wszystko co powoduje, że po najsłabszym nawet meczu, Pogoniarz z Zythumem mogą powiedzieć, że "przynajmniej kibicowsko było ciekawie".

A tak, jak jest w RPA, to dno kompletne. Trybuny pełne, a tam nuda panie, nuda. Faktycznie, na ch.. nam takie mistrzostwa.
                    Nie przesadzajcie, na reprezentacji dawno nie było rzeczy, o których z Krzysiem piszecie.
                    blog.kopyra.com

Comment

• żąleną
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.01
                      • 13239

Ech, panowie, kłócicie się już z rozpędu, a te trąbki są straszne.

Bardzo fajny wczoraj mecz Anglików z Amerykanami, mógłby się odbyć na mistrzostwach Europy. Niesamowita walka momentami, zwłaszcza w tej sytuacji ze słupkiem po strzale Amerykanina widać było, ile czasem trzeba się naszarpać we współczesnej piłce, żeby stworzyć okazję.

Comment

• pirackamuza
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2004.12
                        • 1908

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
                        Te trąbki to masakra, czuję się, jakbym oglądał mundial w '74. Już mnie łeb boli, a będą trzy mecze dziennie!
                        Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi
                        Zabrać tym palantom trąbki, uff na szczęście u nas na Euro mam nadzieję, że odpowiednie osoby zrobią porządek i będzie normalnie
                        Trąbki dają jednak radę i zakazy są konsekwentnie przestrzegane.Szkoda ,że fonię trza wyłączyć, bo te buczenie jest jak na rykowisku i nie da obejrzeć meczu
                        Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
                        (...) a te trąbki są straszne.
                        A mnie się wydaje, że gdyby nie "trąbiono" na temat tych trąbek od dłuższego czasu, to wcale by Wam nie przeszkadzały, a przynajmniej nie aż w takim stopniu.
                        Ja nie wyłączam fonii, jakoś mi to nie przeszkadza. Słyszę zarówno komentatora, jak i reakcje kibiców.
                        Ktoś tym łosiom zabierze trąbki?Idzie zwariować.Oni wiedzą na czym polega doping?
                        A wyobraź sobie w takim razie mieszkańców Afryki w czasie mundialu rozgrywanego w Europie, którzy wypowiadają się w mediach: "Ktoś tym palantom pozamyka mordy i porozdaje wreszcie trąbki? Idzie zwariować. Oni wiedzą na czym polega doping?". Taki jest ich sposób kibicowania i to jest fajne.
                        www.bobofruty.pl

Comment

• Seta
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2002.10
                          • 6964

A mi się Anglia - US&A średnio podobał. Jeszcze te zaniki sygnału rozstrajające były...
                          Najlepszy mecz do tej chwili moim zdaniem to Argentyna - Nigeria. A w drugiej rundzie bardzo mnie ciekawi postawa Korei - czy świetnym zgraniem, a bez wielkich gwiazd można coś zdziałać we współczesnym futbolu? Chyba tak. To byłaby podpowiedź dla naszych.
                          Last edited by Seta; 2010-06-13, 11:28.

Comment

• Rzeszowiak
                            Major Piwnych Rewolucji
                            🍼
                            • 2009.04
                            • 1597

Ale nasi nie mają talentu/ambicji/zgrania. Ponadto nie podejrzewałbym selekcjonera o umiejętność zgrania

Comment

• pirackamuza
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.12
                              • 1908

IMO:
                              - najciekawszy mecz jak dotąd: Argentyna - Nigeria
                              - najnudniejszy mecz: Francja - Urugwaj
                              - najładniejsza bramka: pierwsza bramka turnieju (Tshabalala)

Typy na dzisiaj:
                              Algieria - Słowenia 0:2
                              Serbia - Ghana 1:1
                              Niemcy - Australia 0:1 (O! Jakżeż bym chciał!)

A z innej beczki - w nocy obejrzałem sobie mecz Ligi Światowej siatkarzy Holandia - Brazylia. Holendrzy pogonili Canarinos 3:0 na ich terenie. Mecz cudowny, wszystkie sety zakończone dwupunktową przewagą. Dzisiaj o północy rewanż.
                              Naszym udało się po raz drugi ograć Argentynę, tym razem w tajbreku.
                              Natomiast w grupie C Egipcjanie o krok od sprawienia niespodzianki - dopiero w piątym secie przegrali z Ruskimi.
                              W ogóle sportowy łykęd. Pomiędzy drugim a trzecim meczem Mundialu przełączamy na Polsat i kibicujemy Kubicy (albo kubicujemy Kibicy, już mi się myli). No i jeszcze zaległe mecze żużlowe...
                              www.bobofruty.pl

Comment

• Promil03
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2007.10
                                • 2833

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedzi
                                A mi się Anglia - US&A średnio podobał. Jeszcze te zaniki sygnału rozstrajające były...
                                Najlepszy mecz do tej chwili moim zdaniem to Argentyna - Nigeria. A w drugiej rundzie bardzo mnie ciekawi postawa Korei - czy świetnym zgraniem, a bez wielkich gwiazd można coś zdziałać we współczesnym futbolu? Chyba tak. To byłaby podpowiedź dla naszych.
                                A o którą Koreę Ci chodzi? Bo jeśli o Południową to pomimo wygranej z Grecją będzie ciężko im przeskoczyć Nigerię, o Argentynie nie wspominając.
                                Jeśli masz na myśli Koreę Północną, ci mają szansę przegrać wszystkie mecze w grupie. Obawiam się, że wiele nie zdziałają.

Comment

Przetwarzanie...
                                X