Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
Wyświetlenie odpowiedzi
Przy piwie o Mundialu 2010
Collapse
X
-
I w ogóle nie kradną w hotelach I Holendrzy nie lali się z Anglikami Nic tak nie poprawia mi humoru jak infantylizm i klapki na oczach niektórych I to jak sobie wybiórczo wybierają informacje aby tyliko "ich było na wierzchu" i ich racja była najichsza"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Mecz Francja - Urugwaj to była totalna kicha.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziObejrzałem właśnie drugą połowę meczu Anglia - USA. Normalnie padaczka. Żadnej oprawy. Na chuj komu takie mistrzostwa?
Wyniku nie znam, oglądałem trybuny w oczekiwaniu na oprawę.
(Chyba że po prostu nie miałeś się czego tym razem czepić, więc padło na ten temat...)Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziObejrzałem właśnie drugą połowę meczu Anglia - USA. Normalnie padaczka. Żadnej oprawy. Na chuj komu takie mistrzostwa?
Wyniku nie znam, oglądałem trybuny w oczekiwaniu na oprawę.
Angole strasznie jadą po Ich bramkarzu, a jak napastnik zmarnuje z 5 "setek"to wtedy jakoś szybko się zapomina.Od razu przypomina mi się Jojko , a ile miał udanych interwencji i uchronił zespół przed porażkami?
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziO jaką znowu oprawę Ci chodzi?
A tak, jak jest w RPA, to dno kompletne. Trybuny pełne, a tam nuda panie, nuda. Faktycznie, na ch.. nam takie mistrzostwa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziO race, o dymy, o typowe w Polsce puste sektory między kibicami różnych drużyn, o przeskakiwanie ogrodzeń, o ganianie się kibiców między sektorami, o plucie na psy, o zakapturzone łby, o transparenty nawołujące do miłości i pokoju, o bęcki wreszcie. O to wszystko co powoduje, że po najsłabszym nawet meczu, Pogoniarz z Zythumem mogą powiedzieć, że "przynajmniej kibicowsko było ciekawie".
A tak, jak jest w RPA, to dno kompletne. Trybuny pełne, a tam nuda panie, nuda. Faktycznie, na ch.. nam takie mistrzostwa.
Comment
-
-
Ech, panowie, kłócicie się już z rozpędu, a te trąbki są straszne.
Bardzo fajny wczoraj mecz Anglików z Amerykanami, mógłby się odbyć na mistrzostwach Europy. Niesamowita walka momentami, zwłaszcza w tej sytuacji ze słupkiem po strzale Amerykanina widać było, ile czasem trzeba się naszarpać we współczesnej piłce, żeby stworzyć okazję.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziTe trąbki to masakra, czuję się, jakbym oglądał mundial w '74. Już mnie łeb boli, a będą trzy mecze dziennie!Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziZabrać tym palantom trąbki, uff na szczęście u nas na Euro mam nadzieję, że odpowiednie osoby zrobią porządek i będzie normalniePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziTrąbki dają jednak radę i zakazy są konsekwentnie przestrzegane.Szkoda ,że fonię trza wyłączyć, bo te buczenie jest jak na rykowisku i nie da obejrzeć meczuPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi(...) a te trąbki są straszne.
Ja nie wyłączam fonii, jakoś mi to nie przeszkadza. Słyszę zarówno komentatora, jak i reakcje kibiców.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziKtoś tym łosiom zabierze trąbki?Idzie zwariować.Oni wiedzą na czym polega doping?Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
A mi się Anglia - US&A średnio podobał. Jeszcze te zaniki sygnału rozstrajające były...
Najlepszy mecz do tej chwili moim zdaniem to Argentyna - Nigeria. A w drugiej rundzie bardzo mnie ciekawi postawa Korei - czy świetnym zgraniem, a bez wielkich gwiazd można coś zdziałać we współczesnym futbolu? Chyba tak. To byłaby podpowiedź dla naszych.Last edited by Seta; 2010-06-13, 11:28.
Comment
-
-
IMO:
- najciekawszy mecz jak dotąd: Argentyna - Nigeria
- najnudniejszy mecz: Francja - Urugwaj
- najładniejsza bramka: pierwsza bramka turnieju (Tshabalala)
Typy na dzisiaj:
Algieria - Słowenia 0:2
Serbia - Ghana 1:1
Niemcy - Australia 0:1 (O! Jakżeż bym chciał!)
A z innej beczki - w nocy obejrzałem sobie mecz Ligi Światowej siatkarzy Holandia - Brazylia. Holendrzy pogonili Canarinos 3:0 na ich terenie. Mecz cudowny, wszystkie sety zakończone dwupunktową przewagą. Dzisiaj o północy rewanż.
Naszym udało się po raz drugi ograć Argentynę, tym razem w tajbreku.
Natomiast w grupie C Egipcjanie o krok od sprawienia niespodzianki - dopiero w piątym secie przegrali z Ruskimi.
W ogóle sportowy łykęd. Pomiędzy drugim a trzecim meczem Mundialu przełączamy na Polsat i kibicujemy Kubicy (albo kubicujemy Kibicy, już mi się myli). No i jeszcze zaległe mecze żużlowe...Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziA mi się Anglia - US&A średnio podobał. Jeszcze te zaniki sygnału rozstrajające były...
Najlepszy mecz do tej chwili moim zdaniem to Argentyna - Nigeria. A w drugiej rundzie bardzo mnie ciekawi postawa Korei - czy świetnym zgraniem, a bez wielkich gwiazd można coś zdziałać we współczesnym futbolu? Chyba tak. To byłaby podpowiedź dla naszych.
Jeśli masz na myśli Koreę Północną, ci mają szansę przegrać wszystkie mecze w grupie. Obawiam się, że wiele nie zdziałają.
Comment
-
Comment