Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza
Wyświetlenie odpowiedzi
Przy piwie o Mundialu 2010
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziGooool!Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
A najbardziej niemiecki Niemiec dostał czerwoną kartkę5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziNie było się w nich z czego cieszyć.Last edited by pirackamuza; 2010-06-18, 14:23.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Z całego meczu widziałem może 10 minut, ale i to wystarczyło. Gdyby Niemcom zamienić spodenki na czerwone, to wszystko byłoby jasne. Grali bez żadnego pomysłu, jak najmniejszym wysiłkiem. Do czerwonej kartki Serbowie nie grali praktycznie nic, ale to i tak wystarczyło, żeby gola nie stracić.
Klose za głupotę powinien zakończyć reprezentacyjną karierę i wrócić z Bayernu do Kaiserslautern.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziBardzo proszę o darowanie sobie takich tekstów.
Comment
-
-
Muzo piracka co Ty się tak indyczysz na tych Niemców? Taki sam naród jak i inne.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziMuzo piracka co Ty się tak indyczysz na tych Niemców? Taki sam naród jak i inne.
Toruńczykowi dałbym po prostu w czapkę, a tutaj tylko tak mogę reagować.
Ja jestem z natury bardzo spokojnym i spolegliwym człowiekiem, ale niech nikt nie waży się tykać świętości, której dla mnie jest moja Ojczyzna. Wszystko inne potrafię wybaczyć, tego nie!Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziNie na Niemców, tylko na arcego za te durne teksty przy okazji meczu Polska - Niemcy dwa lata temu, którym się nie tylko mnie naraził.
Toruńczykowi dałbym po prostu w czapkę, a tutaj tylko tak mogę reagować.
Ja jestem z natury bardzo spokojnym i spolegliwym człowiekiem, ale niech nikt nie waży się tykać świętości, której dla mnie jest moja Ojczyzna. Wszystko inne potrafię wybaczyć, tego nie!
Czyżby toruńskie fale radiowe miały taki wpływ
P.S. Tak tylko żartowałem, bo mam niezły humor po niespodziankach na tym Mundialu - byle tak dalej.Last edited by iron; 2010-06-18, 21:34.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziP.S. (...) po niespodziankach na tym Mundialu - byle tak dalej.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziNiemiaszki w dupkę, Angole nóż na gardle... super dzień!bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziNie na Niemców, tylko na arcego za te durne teksty przy okazji meczu Polska - Niemcy dwa lata temu, którym się nie tylko mnie naraził.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziA do tego Włoszczyzna pod ścianą, a Żabojady w czrnej d... ( to bilans z paru dni)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj na pierwszym meczu przysnąłem na kilka minut. Słowacy beznadziejni, piłka to chyba balon
lookam na wlochy i smakuje Kozlaka i o dziwo, ciagle remis???? (60 minuta)Katalog czeskich podstawek piwnych http://www.coasters.cz
nowa strona z kolekcja podstawek - prawie gotowa :-D
http://beer.agaslayer.cz
Comment
-
Comment