Pokrętnie nawiązując, był też Giresse, o którym komentatorzy z upodobaniem mówili "malutki Giresse". Bardzo to drażniło mojego ojca i tylko czekał, aż zaczną mówić "czarniutki Tigana". Był on wtedy chyba jedynym, a może i pierwszym czarnoskórym reprezentantem Francji.
Przy piwie o Mundialu 2010
Collapse
X
-
Były już takie próby. Eksperymentalnie organizowano całe turnieje z niezłymi drużynami, na których nie obowiązywały zasady dotyczące spalonego. Piłkarze biegali po boisku bez ładu i składu. Obserwatorzy meczów byli zdumieni, jak nieciekawe stały się te mecze. Bramek wcale nie zdobywano dużo więcej. Wydaje się, że przymiarki do pożegnania spalonego zostały definitywnie zaniechane. Gra bez spalonego, zasada "trzy rogi - karny" dobrze się sprawdzają w grze podwórkowej. Gdzie indziej wprowadzają kompletny chaos.Comment
-
W celu skonsultowania się - między innymi po to sędzia ma asystentów na liniach, aby w razie wątpliwości służyli podpowiedzią. Tym razem asystent podpowiedział źle - ale odpowiedzialność i tak spada na sędziego głównego.
Na każdym turnieju zdarzają się poważne błędy, zarówno piłkarzom, jak i sędziom, a nawet trenerom. Nie ma innego wyjścia niż się z tym pogodzić.Comment
-
Serdar Tasci, Marko Marin, Cacau też nie.Comment
Related Topics
Collapse
-
Jeden z kilku barów lokalnego browaru. Lokal bardziej przypomina przerobiony garaż - ale z drugiej strony dywan na podłodze dodaje temu kampowemu miejscu klasy. 7 piw do wyboru, jedzenia - poza gratisowym popcornem - nie zauważyłem. Za to jest happy hour. Do 20, drugie piwo gratis. Chyba nie cieszy...
-
Channel: Ameryka Południowa
2025-01-01, 21:03 -
-
Miejscówka jak to miejscówka piwna sygnowana przez MBC. Do wyboru naście kranów oraz żarcie. Zakup nowoczesny, bowiem w automacie i dopiero potem, z rachunkiem, podchodzi się do baru (jest jedna kasa analogowa gdzie można płacić gotówką). Miejsce blisko mojego hotelu, piwo dobre - cóż więcej...
-
2025-01-01, 21:02 -
-
Jedna z kilku miejscówek firmowanych marką Montevideo Beer Company. Dość dużo miejsca w środku, jest ogródek. Do wyboru 16 kranów, jest też fastfoodowe żarcie. Czynne od 18....
-
2025-01-01, 21:01 -
-
Pomyślałem sobie, że założę taki zbiorczy temat z wykazem koncertów jakie szykują się nam w najbliższym czasie. Nie będę silić się na oryginalność i po prostu skopiuje tu taką listę ze strony przeze mnie robionej, ( spam: ) na którą przy okazji zapraszam.
ARCHIVE
:. 19.01.2010 - Poznań,...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
-
-
Witam
Po 8 latach kolekcjonowania puszek piwnych moja " zajawka " do tego niestety robi się coraz mniejsza. Oraz również pojawił się stały problem kolekcjonerów puszek czyli - brak miejsca w domu.
Aktualnie mam blisko 4500 puszek a trzymanie tego w kartonach to...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment