Ostatnia zmiana dokonana przez kiszot; 2010-07-03, 17:06.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Jak się przeczłapuje 1 połowę, a w drugiej zamiast strzelać, podaje do bramkarza, to się nie wygrywa. A gdy jeszcze gra się w obronie jak ostatnie ciapy, to się dostaje cztery do kółka. Tracili piłkę jak juniorzy!
Niemcy zorganizowani i zmotywowani niesamowicie. Ciężko będzie ich zatrzymać.
PS Arcy, daj już spokój z tym "Goool" z tuzinem wykrzykników, po co w ogóle takie posty zamieszczać? Wysil się, napisz coś.
Chciałem pisać "gol!" ale musi być więcej znaków. Poza tym, trudno napisać więcej pomiędzy bramką a powtórką.
Faszyści grają naprawdę bardzo ładną piłkę.Dziś będąc u nich nad jeziorkiem(na ze 100 osób 80 Polaków) pogadałem z taka parą, jechali oglądać mecz do Berlina na Telebimie i typowaliśmy 1:1 i wiadomo dogrywka i wygrana w karnych Niemców-ja stawiałem na Argentynę)Pośmialiśmy się ilu to "Niemców "gra u nich w reprze i też się to im nie podoba
Ale najważniejsze , że Niemcy pokazali światu znowu swoją klasę, jak za dobrych dawnych lat!
Jak w 1939r?
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Comment