Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwowar
Wyświetlenie odpowiedzi
Przy piwie o Mundialu 2010
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Ano, Holendrzy to naród niegłupi i przede wszystkim przedsiębiorczy. Mnie już dawno podpadło, że niemal każdy Holender mówi po niemiecku, a nie znam ani jednego niemiaszka, mówiącego po holendersku. Dziwne dla mnie, bo jak się wsłuchać, to języki są podobne prawie jak polski i czeski.Archiwum piwne
Poznaj
http://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Historię piwowarstwa w Brzegu i okolicachhttp://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Już dostępne! "Browary akcyjne Wrocławia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi... Co może zrobić FIFA rządowi niepodległego państwa?
"Nigeryjskie władze podjęły decyzję o odwołaniu swojej uchwały sprzed kilku dni, w której zapowiedziały zawieszenie reprezentacji tego kraju w rozgrywkach międzypaństwowych. Rząd afrykańskiego kraju uległ naciskom FIFA. "5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Wiedziałem, że zaraz to wkleisz.
To nie odpowiada na moje pytanie, bo że tyle mogą zrobić, akurat wiedzieliśmy. Tyko co to za bat w kontekście samowykluczenia Nigerii? Dlatego podejrzewam, że raczej poszło o to:
Znaczenie mogły mieć także pieniądze - rzecznik FIFA Nicolas Maingot nie chciał zdradzić w poniedziałek czy nigeryjska federacja dostała już 8 mln dol. należne za sam udział w MŚ.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belfer102 Wyświetlenie odpowiedziŻadna Wasza "sensacja" nie może przeszkodzić Niemcom w zdobyciu Mistrza!Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziSrutututu! Niedoczekanie!
Przyjmij proszę do wiadomości, że na tym forum nie wszyscy są Polakami (mimo, że dość dobrze posługują się tym językiem) i nie muszą pałać taką sympatią i patriotyzmem dla Twojej Ojczyzny jak Ty i inwektywami pod adresem Niemiec mogli poczuć się urażeni ....
Ja oczywiście jutro trzymam kciuki za Wielkie Niemcy, a dziś ? chyba Oranje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArtK31 Wyświetlenie odpowiedziDość już zdążyłeś pirackamuza zełżyć Niemcy w tym temacie ....
Przyjmij proszę do wiadomości, że na tym forum nie wszyscy są Polakami (mimo, że dość dobrze posługują się tym językiem) i nie muszą pałać taką sympatią i patriotyzmem dla Twojej Ojczyzny jak Ty i inwektywami pod adresem Niemiec mogli poczuć się urażeni ....
Ja oczywiście jutro trzymam kciuki za Wielkie Niemcy, a dziś ? chyba Oranje.
Mógłbyś mi, proszę, wymienić te inwektywy, które kogoś uraziły?Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwowar Wyświetlenie odpowiedzibo jak się wsłuchać, to języki są podobne prawie jak polski i czeski."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziPoza tym dzisiaj Niemcy są zdecydowanie jednym z najbardziej otwartych i tolerancyjnych narodów świata.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziSzkoda Urugwaju. Ale przyjemnie było patrzeć na pełne portki Holendrów...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziZdecydowanie racja: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ms-...wiadomosc.htmlLotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziMógłbyś mi, proszę, wymienić te inwektywy, które kogoś uraziły?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedzi... Szkopenfjurerki...
Holendrzy pokazali wczoraj wielką kichę. Przyznam się szczerze, że to pierwszy mecz tych mistrzostw z ich udziałem, który oglądałem. Czytając zachwyty nad ich grą w poprzednich meczach nastawiłem się na dobrą piłkę, a tu nic z tego - mecz był nudny jak flaki z olejem, dwa razy przysnąłem. Zwycięstwo Holendrów wymęczone i dość szczęśliwe, a styl i poziom gry kwalifikował ich do odpadnięcia po rundzie zasadniczej. Jak te niedorajdy zdobędą mistrzostwo świata, to znaczy, że nie ma sprawiedliwości na tym świecie.
Comment
-
Comment