Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
Wyświetlenie odpowiedzi
Przy piwie o Mundialu 2010
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziHolendrzy pokazali wczoraj wielką kichę. Przyznam się szczerze, że to pierwszy mecz tych mistrzostw z ich udziałem, który oglądałem. Czytając zachwyty nad ich grą w poprzednich meczach nastawiłem się na dobrą piłkę, a tu nic z tego - mecz był nudny jak flaki z olejem, dwa razy przysnąłem. Zwycięstwo Holendrów wymęczone i dość szczęśliwe, a styl i poziom gry kwalifikował ich do odpadnięcia po rundzie zasadniczej. Jak te niedorajdy zdobędą mistrzostwo świata, to znaczy, że nie ma sprawiedliwości na tym świecie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziDla mnie śmieszne jest to, że mimo iż tak Niemców nienawidzisz, w opisie masz najbardziej niemieckokrzyżackie z możliwych określeń. Widocznie tak naprawdę ci to imponuje.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi(...) Przyznam się szczerze, że to pierwszy mecz tych mistrzostw z ich udziałem, który oglądałem. Czytając zachwyty nad ich grą w poprzednich meczach nastawiłem się na dobrą piłkę, a tu nic z tego - mecz był nudny jak flaki z olejem, dwa razy przysnąłem.
A mnie (i tym, z którymi oglądałem) akurat mecz się podobał, były i ciekawe akcje, i dramaturgia i bramki. Czego jeszcze chcecie?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jablon Wyświetlenie odpowiedziKtokolwiek zachwycał się grą Holendrów? Od fazy grupowej prześlizgują się dzięki przypadkowi bądź samobójczym zapędom przeciwnika. Duńczycy wbijali samobója, Brazylia podłożyła się sama. Sędziowie też im zadania nie utrudniają. Wczoraj gol ze spalonego, a rzeźnik van Bommel już dawno powinien był obejrzeć czerwoną kartkę.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jablon Wyświetlenie odpowiedziKtokolwiek zachwycał się grą Holendrów? Od fazy grupowej prześlizgują się dzięki przypadkowi bądź samobójczym zapędom przeciwnika. (...)
Do końca z tym prześlizgiwaniem się nie zgadzam, może są nudni, może styl i gra beznadziejne. Liczy się efekt końcowy, są skuteczni i są w finale. Dla mnie nie ważny styl, tylko ważny jest efekt końcowy.
Tak samo jak nudni Grecy ze swoją nudną grą na Euro kiedy zostali mistrzami Europy.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziTego słowa nie znam (a dość dobrze posługuję się językiem polskim).
Mógłbyś mi, proszę, wymienić te inwektywy, które kogoś uraziły?
Ziejesz nienawiścią na odległość, rówocześnie podkreslając swój ogromny patriotyzm, niczym nie różnisz się od ekipy za którą przepraszasz w swoim podpisie.
Ale dość już off topic.
Dziś grają Wielkie Niemcy, trzeba trzymać kciuki, choć z pewością będzie bardzo, bardzo ciężko.
Cytując "Klasyka" : Nie będzię 0:6 z Hiszpanią
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArtK31 Wyświetlenie odpowiedziZiejesz nienawiścią na odległość, rówocześnie podkreslając swój ogromny patriotyzm, (...)
Jakoś nikt nikomu nie wypomina określeń "makaroniarze", "żabojady", które dla niektórych też mogą być obraźliwe.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziA teraz będziesz mógł zasnąć?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziRzeczywiście się bardzo interesujesz mundialem...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziA mnie (i tym, z którymi oglądałem) akurat mecz się podobał, były i ciekawe akcje, i dramaturgia i bramki. Czego jeszcze chcecie?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziJa się może nie zachwycam, ale grają bardzo mądrą piłkę...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziDla mojego snu nie ma znaczenia, jak bardzo głupi podpis sobie zamieścisz.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziCiekawe akcje dostrzegłem w trzech ostatnich, doliczonych minutach. Dramaturgii również tyle było. Jedyne, co godne obejrzenia, to bramki, rzeczywiście każda ładna. Ale to trochę za mało, jak dla mnie.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi(...) dwa razy przysnąłem.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziA ja mam głęboko gdzieś, czy grają piłkę mądrą, czy głupią. Ja chcę ogladać grę ŁADNĄ i CIEKAWĄ. Jak będę chciał oglądać coś mądrego, wezmę sobie encyklopedię. A jeśli kogoś interesuje wyłącznie skutek, to wcale nie musi oglądać meczu, bo przecież ważny jest tylko wynik ...Last edited by pirackamuza; 2010-07-07, 12:32.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziTak, zieję nienawiścią, nie tyle do Niemiec, co do jednej osoby, o czym już tutaj wspominałem.
Jakoś nikt nikomu nie wypomina określeń "makaroniarze", "żabojady", które dla niektórych też mogą być obraźliwe.
Pozostań Tym Wielkim Polskim Patriotą z Tą Swoją Nienawiścią......
Ja pozostane zażenowany i nadal będę ubolewał ......
Mógłbym napisać inaczej ale nie jestem Wielkim Polskim Patriotą, powiem więcej nawet nie jestem ......
Comment
-
-
Swoją drogą to ciekawe, że przy tych wszystkich zachwytach nad grą Niemców zapomina się, że oni przywozili medale z poprzednich dwóch MŚ i są jedyną drużyną, która w XXI wieku zawsze jest w pierwszej czwórce.
I nawet jeśli Hiszpanom jakimś cudem się uda, nie zmienia to faktu, że dla mnie i wielu innych kibiców niemieckiej reprezentacji, także tych mieszkających w Polsce, są to bardzo udane imprezy. Wszystkie trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziDla mnie śmieszne jest to, że mimo iż tak Niemców nienawidzisz, w opisie masz najbardziej niemieckokrzyżackie z możliwych określeń. Widocznie tak naprawdę ci to imponuje.
Comment
-
Comment