Przy piwie o Mundialu 2010
Collapse
X
-
Comment
-
Comment
-
Ja chyba w sumie też, za te dwa finały przegrane z gospodarzami i wspaniałe, ale niespełnione generacje piłkarzy. Teraz nie grają porywająco, ale niech będzie jakaś sprawiedliwość dziejowa.
A jeśli zwyciężą Hiszpanie, też się nie zmartwię. Taki dziwny finał bez negatywnych emocji.Comment
-
No i nie będzie rewanżu za II WŚ.A już łapki zacierali na holenderskich forach
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Ja chyba w sumie też, za te dwa finały przegrane z gospodarzami i wspaniałe, ale niespełnione generacje piłkarzy. Teraz nie grają porywająco, ale niech będzie jakaś sprawiedliwość dziejowa.
A jeśli zwyciężą Hiszpanie, też się nie zmartwię. Taki dziwny finał bez negatywnych emocji.Comment
-
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
Related Topics
Collapse
-
Jeden z kilku barów lokalnego browaru. Lokal bardziej przypomina przerobiony garaż - ale z drugiej strony dywan na podłodze dodaje temu kampowemu miejscu klasy. 7 piw do wyboru, jedzenia - poza gratisowym popcornem - nie zauważyłem. Za to jest happy hour. Do 20, drugie piwo gratis. Chyba nie cieszy...
-
Channel: Ameryka Południowa
2025-01-01, 21:03 -
-
Miejscówka jak to miejscówka piwna sygnowana przez MBC. Do wyboru naście kranów oraz żarcie. Zakup nowoczesny, bowiem w automacie i dopiero potem, z rachunkiem, podchodzi się do baru (jest jedna kasa analogowa gdzie można płacić gotówką). Miejsce blisko mojego hotelu, piwo dobre - cóż więcej...
-
2025-01-01, 21:02 -
-
Jedna z kilku miejscówek firmowanych marką Montevideo Beer Company. Dość dużo miejsca w środku, jest ogródek. Do wyboru 16 kranów, jest też fastfoodowe żarcie. Czynne od 18....
-
2025-01-01, 21:01 -
-
Pomyślałem sobie, że założę taki zbiorczy temat z wykazem koncertów jakie szykują się nam w najbliższym czasie. Nie będę silić się na oryginalność i po prostu skopiuje tu taką listę ze strony przeze mnie robionej, ( spam: ) na którą przy okazji zapraszam.
ARCHIVE
:. 19.01.2010 - Poznań,...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
-
-
Witam
Po 8 latach kolekcjonowania puszek piwnych moja " zajawka " do tego niestety robi się coraz mniejsza. Oraz również pojawił się stały problem kolekcjonerów puszek czyli - brak miejsca w domu.
Aktualnie mam blisko 4500 puszek a trzymanie tego w kartonach to...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment