Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Wyświetlenie odpowiedzi
Przy piwie o Mundialu 2010
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziPrzepraszam. Kto przegrał II WŚ w piłkę nożną?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzihahahaha
Już sobie przypomnieli wojnę z Hiszpanią 362 lata temu gdy Hiszpanie ich okupowali. haha Już o tym piszą na portalach. Zatopić hiszpańską Armade.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziNo i Holendrzy mieli już Polaka w swojej kadrze, a Hiszpanie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziStrasznie bojowy naród. Niech uważają, żeby im Hiszpanie nie trafili kolejnego Wilhelma Orańskiego.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
A ten stwór morski co go Niemcy mają to jakis lepszy egzemplarz. Ile meczy juz dobrze wytypował?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Wczoraj zasłużona wygrana Hiszpanów.
Wczoraj bardzo brakowało mi w grze Niemców ofensywnych wejść bocznych obrońców, szczególnie Lahma, gdy już raz czy dwa pojawiał się wspomogać atak było ciekawie pod hiszpańską bramką.
Niemcy czekali na kontratak, i to chyba była źle obrana taktyka przez sztab szkoleniowy.
Coż pozostaje finał "mniejszy", mecz pocieszenia......mam nadzieję, że wygrany.
Pozostaje jednak pod wrażeniem gry Niemiec na tym turnieju, mając na uwadze ogromne problemy personalne trapiące ich przed rozpoczęciem mistrzostw.
Comment
-
-
A mnie dzisiaj taki jeden w pracy przywitał informacją, że Polacy przegrali mistrzostwa. Nie jestem wprawdzie zbytnio domyślny, ale tym razem załapałem i powiedziałem mu, że jak następnym razem będą grali z tak dobrym przeciwnikiem jak Hiszpania, niech sobie wezmą co najmniej pięciu Polaków do reprezentacji, bo trzech to widocznie za mało. Właściwie wystarczyłby im jeszcze jeden Gruzin i pies, ale tego mu nie powiedziałem, bo i tak by nie zrozumiał.Archiwum piwne
Poznaj
http://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Historię piwowarstwa w Brzegu i okolicachhttp://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Już dostępne! "Browary akcyjne Wrocławia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedzi... Krzysiu? Mecz był nieciekawy?...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziRzekłbym nawet,ze nudny.Dopiero po stracie bramki coś się zaczeło dziać...
Tak a propos - wiesz, że w twej ukochanej Hiszpanii ustrój faszystowski trwał prawie trzydzieści lat dłużej, niż w Niemczech? Urugwaj też nie słynął nigdy z demokracji.
Comment
-
-
Krzysiu, to, że masz w poważaniu wyniki wszystkich meczów tych mistrzostw niczego nie określa. Tak samo jak to, że pirackamuza ma w takim samym poważaniu wszystkich żołnierzy, którzy walczyli pod Pątnowem.
Dajcie już spokój, nie dotarło do Was przesłanie nowego Prezydenta?
PS: do reżimów quasifaszystowskich dorzućmy Portugalię i co oczywiste Włochy, Francuzów za romans Vichy z Hitlerem i Holandię za pełne wagony słane do Auschwitz, Danię za korpus nordycki oraz Japonię i na wszelki wypadek Koreę Południową. To tak z grubsza.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziKrzysiu, to, że masz w poważaniu wyniki wszystkich meczów tych mistrzostw niczego nie określa...
Tak tylko napisałem, żeby chłopak się nie zamartwiał.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziTak a propos - wiesz, że w twej ukochanej Hiszpanii ustrój faszystowski trwał prawie trzydzieści lat dłużej, niż w Niemczech? Urugwaj też nie słynął nigdy z demokracji.
Nie wiem, skąd w ogóle wziął ci się ten faszyzm w wątku o piłce nożnej, ale i tak nie porównuj faszyzmu hiszpańskiego ani jakiegokolwiek innego do niemieckiego.
Wszyscy na tym forum wiedzą, że wolne chwile spędzasz na krytykowaniu wypowiedzi innych forumowiczów, ale nie przeginaj...Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziBo co mi zrobisz? Rozpłaczesz się?Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
Comment