Przy piwie o Mundialu 2010

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • arcy
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.07
    • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
    Byłbym zapomniał, zauważyliście nowego piłkarza w reprezentacji Niemiec? Szwajcajger się nazywa. Niezły wymiatacz!
    Może ma szwajcarskich przodków?

Comment

• jacer
      • 2006.03
      • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedzi
      Przepraszam. Kto przegrał II WŚ w piłkę nożną?
      Następny nie kumaty
      Milicki Browar Rynkowy
      Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
      "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
      "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
      No Hops, no Glory :)

Comment

• arcy
        • 2002.07
        • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi
        hahahaha

Już sobie przypomnieli wojnę z Hiszpanią 362 lata temu gdy Hiszpanie ich okupowali. haha Już o tym piszą na portalach. Zatopić hiszpańską Armade.
        Strasznie bojowy naród. Niech uważają, żeby im Hiszpanie nie trafili kolejnego Wilhelma Orańskiego.

Comment

• żąleną
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.01
          • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedzi
          No i Holendrzy mieli już Polaka w swojej kadrze, a Hiszpanie?
          Mają w składzie kilku Katalończyków, o których ponoć mówi się w Hiszpanii per "polaco".

Comment

• jacer
            • 2006.03
            • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedzi
            Strasznie bojowy naród. Niech uważają, żeby im Hiszpanie nie trafili kolejnego Wilhelma Orańskiego.
            Od tysięcy lat walczą, jak nie z wodą, to na wodzie. A jak nie muszą walczyć to robią to co lubią najbardziej - handlują.
            Milicki Browar Rynkowy
            Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
            "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson

Comment

• jacer
              • 2006.03
              • 9875

A ten stwór morski co go Niemcy mają to jakis lepszy egzemplarz. Ile meczy juz dobrze wytypował?
              Milicki Browar Rynkowy
              Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2

Comment

• arcy
                • 2002.07
                • 7538

Na tych MŚ wszystkie ich mecze.

Comment

• ArtK31
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  • 2005.04
                  • 708

Wczoraj zasłużona wygrana Hiszpanów.
                  Wczoraj bardzo brakowało mi w grze Niemców ofensywnych wejść bocznych obrońców, szczególnie Lahma, gdy już raz czy dwa pojawiał się wspomogać atak było ciekawie pod hiszpańską bramką.
                  Niemcy czekali na kontratak, i to chyba była źle obrana taktyka przez sztab szkoleniowy.
                  Coż pozostaje finał "mniejszy", mecz pocieszenia......mam nadzieję, że wygrany.
                  Pozostaje jednak pod wrażeniem gry Niemiec na tym turnieju, mając na uwadze ogromne problemy personalne trapiące ich przed rozpoczęciem mistrzostw.

Comment

• Piwowar
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.05
                    • 2558

A mnie dzisiaj taki jeden w pracy przywitał informacją, że Polacy przegrali mistrzostwa. Nie jestem wprawdzie zbytnio domyślny, ale tym razem załapałem i powiedziałem mu, że jak następnym razem będą grali z tak dobrym przeciwnikiem jak Hiszpania, niech sobie wezmą co najmniej pięciu Polaków do reprezentacji, bo trzech to widocznie za mało. Właściwie wystarczyłby im jeszcze jeden Gruzin i pies, ale tego mu nie powiedziałem, bo i tak by nie zrozumiał.
                    Archiwum piwne

Poznaj
                    http://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
                    Historię piwowarstwa w Brzegu i okolicachhttp://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
                    Już dostępne! "Browary akcyjne Wrocławia"

Comment

• Krzysiu
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2001.02
                      • 14936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedzi
                      ... Krzysiu? Mecz był nieciekawy?...
                      Wyjątkowo zgadzam się z Kiszotem:
                      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedzi
                      Rzekłbym nawet,ze nudny.Dopiero po stracie bramki coś się zaczeło dziać...
                      Aby uprzedzić twą troskę o moje samopoczucie powiem, że wynik meczu w żaden sposób nie wpłynął na pogorszenie mojego snu. Nie rozpłakałem się, nie rwałem włosów z głowy ani nie biłem głową o beton, nie siedziałem też przez godzinę z wzrokiem utkwionym w jeden punkt ani nie przeklinałem rodziców i dziadków Puyola. Po prostu wyłączyłem telewizor, a następnie wykąpałem się, położyłem do łóżeczka, poczytałem książkę i spokojnie zasnąłem. A dzisiaj od rana zrobiłem sobie stukilometrową przejażdżkę rowerkiem na pole bitwy pod Legnicą (tej z 15.08.1760), co jest dla mnie o wiele ważniejsze niż wyniki WSZYSTKICH meczów tych mistrzostw, ze szczególnym uwzględnieniem finału.

Tak a propos - wiesz, że w twej ukochanej Hiszpanii ustrój faszystowski trwał prawie trzydzieści lat dłużej, niż w Niemczech? Urugwaj też nie słynął nigdy z demokracji.

Comment

• leona
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2009.07
                        • 5853

Krzysiu, to, że masz w poważaniu wyniki wszystkich meczów tych mistrzostw niczego nie określa. Tak samo jak to, że pirackamuza ma w takim samym poważaniu wszystkich żołnierzy, którzy walczyli pod Pątnowem.
                        Dajcie już spokój, nie dotarło do Was przesłanie nowego Prezydenta?

PS: do reżimów quasifaszystowskich dorzućmy Portugalię i co oczywiste Włochy, Francuzów za romans Vichy z Hitlerem i Holandię za pełne wagony słane do Auschwitz, Danię za korpus nordycki oraz Japonię i na wszelki wypadek Koreę Południową. To tak z grubsza.

Comment

• Krzysiu
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2001.02
                          • 14936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedzi
                          Krzysiu, to, że masz w poważaniu wyniki wszystkich meczów tych mistrzostw niczego nie określa...
                          Wiem o tym. Mnie bardziej interesuje ładne granie, niż wynik.

Tak tylko napisałem, żeby chłopak się nie zamartwiał.

Comment

• pirackamuza
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.12
                            • 1908

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
                            Tak a propos - wiesz, że w twej ukochanej Hiszpanii ustrój faszystowski trwał prawie trzydzieści lat dłużej, niż w Niemczech? Urugwaj też nie słynął nigdy z demokracji.
                            Krzysiu, widzę, że tak samo uważnie oglądasz mecze, jak czytasz ten wątek. Ani Hiszpania nie jest moja ukochana, ani Urugwaj. Ani nawet Królestwo Lesotho! Ja po prostu jestem przeciwko Niemcom. Może byłbym za nimi, gdyby grali z Marsjanami, ale tylko może...
                            Nie wiem, skąd w ogóle wziął ci się ten faszyzm w wątku o piłce nożnej, ale i tak nie porównuj faszyzmu hiszpańskiego ani jakiegokolwiek innego do niemieckiego.
                            Wszyscy na tym forum wiedzą, że wolne chwile spędzasz na krytykowaniu wypowiedzi innych forumowiczów, ale nie przeginaj...
                            Toruń przeprasza za Radio Maryja
                            www.bobofruty.pl

Comment

• Krzysiu
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2001.02
                              • 14936

Bo co mi zrobisz? Rozpłaczesz się?

Na mnie to nie działa.

Comment

• pirackamuza
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2004.12
                                • 1908

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
                                Bo co mi zrobisz? Rozpłaczesz się?
                                Krzysiu, to już jest jawne fikanie. Gówniarz przez ciebie przemawia.
                                Toruń przeprasza za Radio Maryja
                                www.bobofruty.pl

Comment

Przetwarzanie...
                                X