Brawo All Whites.Szkoda,że makaroniarzom udało się strzelić wyrównującą bramkę.
Przy piwie o Mundialu 2010 (temat piłkarski)
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
Masz rację jak zwykle , my też trąbimy i w ogóle nie śpiewamy, i w ogóle nas nie ma , nie mamy swojego hymnu , którego nie znamy(jak pewien pan na K.) Żyj w swoim świecie .Nawet taki prostak i cham jak ja zna spokojnie kilkadziesiąt przyśpiewek i to nie typu Pogoń SzczecinOstatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2010-06-21, 08:45.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Wypada tylko żałować, że polski, światły kibic, wraz ze swoją dumną reprezentacją nie może nieść kaganka oświaty, ucząc kultury kibicowania wśród tego ciemnego ludu (nie chodzi mi oczywiście o kolor skóry, na taką niepoprawność polityczną bym się nie zdobył).Comment
-
No to wysoko postawiona poprzeczka. Skoro już znasz te kilkadziesiąt hiciorów stadionowych to w następnym korku spróbuj zrozumieć, że świat nie kończy się na Pogoni Szczecin. Ba, nie kończy się nawet na Polsce czy Europie. Bo to, że wszyscy tam dmuchają w te trąbki nie wynika raczej z tego, że są zacofanymi bambusami na których plastikowe dmuchawki wywarły takie wrażenie ze wszyscy zapragnęli je mieć.Comment
-
Ciekawe ,że Westa mówi , że ma dość tego buczenia i jak "zapodałem " Jej do porównania doping Pogoni i Jagi na finale PP , to od razu powiedziała , że woli nawet te niezbyt cenzuralne teksty niż te buczenie rodem z buszu, co z kibicowaniem ma niewiele wspólnego i to nie jest tylko jak widać moja odosobniona opinia, bo sporo ludzisków po prostu wyłącza fonię(dochodzą do tego nasi ekstra komentatorzy)
No Portugalia powiozła komuchówObóz karny jak nic .
Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2010-06-21, 18:28.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
A jeszcze odnoście wuwuzeli - kto się ze mną założy, że w przyszłym roku na wszystkich stadionach świata będą trąbić. Jakbyście chcieli - ja już zarejestrowałem firmę i na Euro 2012 będą jak ulał!Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Pewnie ,że nie mają, ale podobno czterech piłkarzy przed meczem uciekło.Władze koreańskie nie potwierdzają, ani nie zaprzeczają.Czyli sielanki tam nie ma ...
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Niby Ci piłkarze wrócili do kadry... Ciekaw jestem, jak po całej aferze z Anelką zagrają Francuzi.Lech... Zawsze się dzieje.... ;-))
Niech zwycięża Lech.... Wielki Kolejorz KKS!!!Comment
-
Comment
-
Trochę szkoda Erpeańców, ale Latynosi zasłużyli na awans, bo obie ekipy grały na pewno ładniej.
Teraz czekamy na odpadnięcie szkopków, angoli i makaroniarzy...Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Mnie szkoda Nigeryjczyków, ale z taką rozpaczą w tyłach i nieskutecznością z przodu i tak daleko by nie zaszli. Cóż, grunt że odpadli Greko-Włosi. Teraz czekam na Włocho-Włochów, ale to chyba nie wcześniej niż w 1/8.
Argentyna w końcu ukąsiła Greków, choć już myślałem, że im się nie uda. Wydaje mi się, że Messi nie jest w stanie pełnić roli lidera drużyny z tak defensywnie i twardo grającym przeciwnikiem. Albo pchał się między kilku drągali z uporem godnym lepszej sprawy, albo oddawał piłkę partnerom w poprzek boiska lub do tyłu.Comment
-
Mi też szkoda Nigeryjczyków, ale de facto na własne życzenie zremisowali z Koreą. Nie strzelali do pustej bramki czy w sytuacjach sam na sam.
P.S - mówi się Martin Demichelis czy Martin Demiczelis??Lech... Zawsze się dzieje.... ;-))
Niech zwycięża Lech.... Wielki Kolejorz KKS!!!Comment