Jeśliby jednak ktoś uważał, że na MŚ piłka nożna jest ważniejsza od wuzeli i śniadych potomków fuhrera, to zapraszam do dyskusji
Przy piwie o Mundialu 2010 (temat piłkarski)
Collapse
X
-
Nie mnie tylko nam.
Ale założymy wtedy kolejny temat i jak, i tego nie uszanują to poprosimy admina o zbanowanie gagatków na czas MŚ
A w temacie:
Szkoda mi Duńczyków, też dorobili się swojego "Dżopika". A "moim" Holendrom pewnie i tak przygoda skończy się na 1/8 bo jak zwykle się pokłócą i nie zechce im się grać na całego.Last edited by leona; 2010-06-14, 14:37.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziZaraz Ci tu wlezie folksdojcz arcy i zacznie spamować.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Też mi szkoda Duńczyków, bo zawsze im kibicuję. Holendrzy zasłużenie wygrali, choć pierwsza połowa nie zapowiadała bramek (3:2 w "groźnych" sytuacjach dla Danii). Van Persie słabiutki, Kuyt poza ostatnimi 5 minutami też. Sneider klasa, no i solidna cała druga linia. Ale na większy sukces to faktycznie mało.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Nie mam TVP1 i nie umiem jej wyszukać na moim klasycznym telewizorze ,więc widziałem tylko Japonia - Kamerun. Pierwsza połowa tragiczna, w drugiej im bliżej było końca tym ciekawiej, wiadomo zresztą że jak się przegrywa to za wszelką cenę chcę się strzelić ,ale ogólnie bez szału spotkanie.
Ciekawy jestem drużyny Włoch.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedzi... Na Włochów z Paragwajem też raczej nie ma co liczyć. ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziBrawo mistrzu. Znasz się na piłce.
Umiesz czytać ze zrozumieniem? W mojej wypowiedzi chodziło nie o wynik Włochów, a o jakość wizualną meczu. Po pierwsze - gdyby Paragwaj nie wyszedł na prowadzenie, to mecz nie byłby taki, jaki był, a po drugie - wielkie widowisko to było, owszem, ale tylko w porównaniu do dzisiejszych dwóch poprzednich meczów.Last edited by pirackamuza; 2010-06-14, 21:57.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedzi...gdyby Paragwaj nie wyszedł na prowadzenie, to mecz nie byłby taki, jaki był ...
Comment
-
-
Pieczarku, jak mawiał Kukiz, bo tutaj jest jak jest.
(a poza tym, kto twierdzi, że jestem trzeźwy?)Last edited by pirackamuza; 2010-06-14, 22:08.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziPodziwiam głębię spostrzeżeń. Twoich i Kukiza.
a bajdełej - wracamy do tematu wątku, czy ktoś jeszcze ma coś mądrego do napisania offtopowo?Last edited by pirackamuza; 2010-06-14, 22:13.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
Comment