Przy piwie o Mundialu 2010 (temat piłkarski)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Japonia-Kamerun, ło matko jak Oni weszli do MŚ Mecz Paragwaju z Włochami niewiele lepszy; pierwsza połowa meczu Holandia -Dania też nieciekawa.Na razie poziom Mundialu bardzo przeciętny.Według mnie dotychczas "najładniejszą piłkę"pokazała co ciekawe niemiecka repra
    Aha. Ja kocham trąbienie sialalala.
    Last edited by Pogoniarz; 2010-06-15, 05:25.

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Comment

• mazur87
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2009.04
      • 171

Wczorajsze mecze faktycznie nie zachwyciły.. Ale dzisiaj mamy WKS - Portugalia - on może być ciekawy, bo na mecze Słowaków i Brazylijczyków nie ma co liczyć... Chyba, że się mylę. Nie mogę się doczekać jutra, moi faworyci ruszają do boju E VIVA ESPANA
      Lech... Zawsze się dzieje.... ;-))
      Niech zwycięża Lech.... Wielki Kolejorz KKS!!!

Comment

• VanPurRz
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2008.09
        • 4229

Japonia Kamerun rzeczywiście poziom żenua i na dodatek przegrałem u buka Ale Włochy Paragwaj nie był aż tak tragiczny, oczywiście do dobrego mu daleko ale dało się oglądać, szczególnie po bramce dla Paragwaju i tu wygrałem u buka
        "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• arcy
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2002.07
          • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedzi
          Wypraszam sobie,folksdojcz jest tylko JEDEN.
          Bądź spokojny, nie czyham na Twój tytuł.

Comment

• dipeone
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2010.05
            • 741

Nie zawiodłem się oglądając wczorajszy mecz. Bramka wyrównująca dla Włochów dosyć przypadkowa no ,ale wynik idzie w świat (który dla Włochów i tak jest mocno średni). Buffon zszedł przez kontuzję? Mówili czy to coś poważniejszego? Paragwaj walczył do końca ,za to należą się brawa -ich trener wprowadzał napastników zamiast się bronić. Szacun.
            Szkoda ,że del Piero nie pojechał, szkoda że nie grał Gattuso.

Comment

• pieczarek
              • 2001.06
              • 5011

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dipeone Wyświetlenie odpowiedzi
              Szkoda ,że del Piero nie pojechał, szkoda że nie grał Gattuso.
              Komu szkoda, że nie pojechał lub nie grał? Tym co pojechali lub grali? Równie przekonywujące i bogate w treści jest zdanie "Dobrze, że del Piero nie pojechał, dobrze, że nie grał Gattuso.".

Comment

• kiszot
                🍼🍼
                • 2001.08
                • 8115

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedzi
                Bądź spokojny, nie czyham na Twój tytuł.
                No ja myślę.
                Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
                1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
                Mein Schlesierland, mein Heimatland,
                So von Natur, Natur in alter Weise,
                Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
                Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• silvian
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  • 2008.08
                  • 727

Strasznie jestem ciekawy wieczornego meczu Brazylii i mojego cichego faworyta Korei Płn.
                  Na taki obóz szkoleniowo - wojskowy, w jakim trenują Koreańczycy, powinni wysłać naszych chłopaków, chociaż biegać by się nauczyli

Comment

• pirackamuza
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.12
                    • 1908

Słowacy się przejechali na własnym cwaniactwie. Z jednej strony szkoda, bo to prawie jak nasi. Z drugiej - brawa dla Nowozelandczyków za walkę do końca i gratulacje za pierwszy punkt w historii.
                    Z kolei teraz, mimo braku bramek, obejrzeliśmy jedno z ciekawszych spotkań. Ale...Deco cienki jak skóra na ptaku, Ronaldo poza pierwszą akcją też bez wyrazu. Drogba wszedł za późno, żeby go ocenić, ale po tej złamanej ręce wyraźnie się oszczędzał. No i sprawa otwarta - kto wyżej wleje Korei (albo i nie wleje) i mniej przegra z kontrolerami biletów (a może nie), ten jest w plejofach.
                    Last edited by pirackamuza; 2010-06-15, 16:58.
                    Toruń przeprasza za Radio Maryja
                    www.bobofruty.pl

Comment

• Pogoniarz
                      † 1971-2015 Piwosz w Raju
                      • 2003.02
                      • 7971

Ło matko dwa dzisiejsze mecze znowu cienizna, a niby ta nowa piłka miała sprawić, by wpadało sporo bramek.Na razie to raczej odskakuje zawodnikom od nogi jak u nas w lidze.

Prawie jak Piwo
                      SZCZECIN

Comment

• dipeone
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2010.05
                        • 741

Meczu Portugalii nie widziałem ,ale remis chyba bym obstawiał w ciemno.
                        Mimo ,że nie moje poglądy to cieszy mnie bramka Korei strzelona Brazyliczykom ,bo na nią zasługiwali a Brazylia niewiele pokazywała. Tylko w dwóch ostatnich kwadransach jakoś to wyglądało. Niemcy piłkarsko najlepsi z tych ekip, które widziałem.

Comment

• żąleną
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2002.01
                          • 13239

Ronaldo po raz kolejny pokazał, jak marnym jest liderem reprezentacji. Poza jednym dobrym strzałem zajmował się głównie padaniem na murawę, gestykulowaniem, gadaniem i niecelnym zagrywaniem piętką. Drogba statystował, zupełnie nie wiem, po co Eriksson go wpuścił. Mimo to druga połowa całkiem ciekawa, ale nastawiam się już raczej na drugą rundę meczów grupowych, bo na razie wszyscy się czają i nie ma na czym oka zawiesić.

Comment

• unkel
                            • 2008.08
                            • 244

Z dzisiejszych meczów w całości widziałem tylko ten ostatni. Brazylia kiepsko a Korea to miłe zaskoczenie. Chyba jako jedyni na tym mundialu nie szukają za wszelką cenę okazji żeby się teatralnie wydupcyć.

Comment

• mazur87
                              • 2009.04
                              • 171

Podzielam opinię forumowiczów - wczorajsze mecze zawiodły. No może Portugalia - WKS był ciekawy ale tak od 85 minuty kiedy szedł atak za atak. A dzisiaj... HISZPANIA
                              Lech... Zawsze się dzieje.... ;-))
                              Niech zwycięża Lech.... Wielki Kolejorz KKS!!!

Comment

• Bombadil13
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2005.05
                                • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mazur87 Wyświetlenie odpowiedzi
                                wczorajsze mecze zawiodły
                                Na każdych MŚ mecze grupowe zawodzą. Pierwsze dwie rundy to jeden, dwa ciekawe mecze. Trzecia to jeszcze większe nudy bo już wszystko poukładane, no chyba, że akurat nic nie jest poukładane to zaczyna się walka.
                                Faworytów upatrywałbym w tych co wypadają nie za mocno.
                                Znaczy Niemcy i Azjaci odpadają w pierwszych meczach po fazie grupowej.
                                Czekam aż zaczną się MŚ
                                Poszukuję

Comment

Przetwarzanie...
                                X