Słowacy jesteście wielcy No "żabko-ślimakowcy i makaroni będą teraz przez prasę i kibiców nieźle objechani
Przy piwie o Mundialu 2010 (temat piłkarski)
Collapse
X
-
Włosi już chcą wytoczyć proces reprezentacji :]. Nie bardzo wiem na jakiej podstawie, może tak po prostu straszą procesem bo to modne
Wczoraj wszyscy byliśmy Słowakami
Swoją drogą to niezłe jaja - mistrz i v-ce mistrz świata odpadają w fazie grupowej po fatalnej grze i bez choćby jednego zwycięstwaJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Ciekawe czy Hiszpania wyjdzie dziś z grupy?
Jest szansa, ze dołączy do Francji i Włoch5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jablon Wyświetlenie odpowiedziPotwierdza się to co mówiłem, że Włosi mieli na mundialu po prostu słabych piłkarzy. To są średniaki nawet we własnej lidze.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek Wyświetlenie odpowiedzi....Połowa ich graczy to zawodnicy mojego kochanego Juventusu, który miał fatalny sezon...5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
i po Angliczkach... ale widzieliście jak ich oszukali?! to się w głowie nie mieści.. Skąd oni tych sędziów wynaleźli?! na wyspie zielonego przylądka??Lech... Zawsze się dzieje.... ;-))
Niech zwycięża Lech.... Wielki Kolejorz KKS!!!
Comment
-
-
Hiszpania mocno poniżej oczekiwań, Portugalia jeszcze gorzej, ale jedno bezcenne - zdziwione i bliskie płaczu miny gwiazdora Ronaldo gdy nie gwizdano faulu jak się przewracał
No a po meczu zapewne zalał się obfitymi łzamibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Akurat conajmniej w jednym przypadku faul na nim był ewidentny, na żółtą kartkę. Moim zdaniem sędzia na wiele Hiszpanom pozwalał, tylko jedna kartka za zagranie ręką, a było ich conajmniej trzy.
Co nie zmienia faktu, że moim zdaniem Ronaldo to błazen - mimo niewątpliwych umiejętności fizycznych mentalnie nie nadaje się na piłkarza.
Comment
-
-
No to w Brazyli przynajmniej tygodniowa żałoba narodowa
Szacunek dla Holendrów, że podjęli walkę w drugiej połowie, ale po czerwonej kartce powinno byc przynajmniej 4:1. To co zrobili w ostatnich minutach po wybiciu ich bramkarza to poziom podwórkowy...
Generalnie po objęciu prowadzenia grali z dużą nonszalancją - nie wiem czy z taką grą będą mieli upragniony pucharbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Niemcy grają skutecznie i ładnie (nie myślałem że kiedyś to napiszę) a pogromy Anglii i Argentyny zasługują na szacunek.
Za to Hiszpanie grają fatalnie i wczoraj szczerze życzyłem im by odpadli...
Inna sprawa - to co wyczyniał sędzia - karny dla Paragwaju powinien by powtórzony, a po powtórce karnego Hiszpanii powinien byc kolejny karny - faul bramkarza.
O dyskusyjnym spalonym nie wspomnę.
Jednym z najciekawszych meczy 1/4 finałów był paradoksalnie Urugwaj - Ghanabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziNiemcy grają skutecznie i ładnie (nie myślałem że kiedyś to napiszę) a pogromy Anglii i Argentyny zasługują na szacunek.
Za to Hiszpanie grają fatalnie.
Jednym z najciekawszych meczy 1/4 finałów był paradoksalnie Urugwaj - Ghana
Dlatego stawiam na finał: URUGWAJ - HISZPANIAPoszukuję
Comment
-
Comment