Przy piwie o Mundialu 2010 (temat piłkarski)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Bombadil13
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.05
    • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gladiator Wyświetlenie odpowiedzi
    Przyznaje ze zrobilem zle poruwnanie, bramkarz a gracz " wiek nie istotny " ale Raul dal sobie siana juz ladnych pare lat temu ( jesli tak to mozna nazwac ) Np. Stojkov GRAL! jako weteran, do koñca
    Tylko, że Stojkov, jak go nazywasz, praktycznie nie miał następców. Raul ma całą plejadę i musiałby z młodzieżą konkurować, a i tak pewnie skończyłby na ławce.
    Poszukuję

Comment

• Bombadil13
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.05
      • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gladiator Wyświetlenie odpowiedzi
      rozumie swietnie co pisal "pieczarek"
      Ja też i dlatego daleki jestem od potępiania Raula.
      Cest la vie
      Poszukuję

Comment

• zgroza
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼
        • 2008.03
        • 3605

Dla mnie piłka reprezentacyjna jest o wiele bardziej pasjonująca, bo mogę kibicować Nowej Zelandii, Słowacji, Słowenii czy Urugwajowi. Czy jakiś słoweński czy słowacki klub ma szansę przejść fazę grupową LM?
        A kontuzji to pilkarz może się nabawić gdziekolwiek. Przykład Ronadinho jest pouczający - nawet nie kontuzja, po prostu się roztył.
        Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.

Comment

• żąleną
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.01
          • 13239

Kompilacja hiszpańskich komentatorów podczas gola Iniesty: http://www.youtube.com/watch?v=11vhphNBw3A&feature=fvw

Comment

• PanOptikon
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2010.07
            • 75

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belfer102 Wyświetlenie odpowiedzi
            Na ostatnim Mundialu prawie wszyscy walczyli, oprócz: Anglików, Włochów, Fran(cozow)...a i tak wszystko zgarnęła OŚMIORNICZKA!
            Akurat Włosi mimo wszystkich swoich słabości, błędów selekcjonerskich, braku umiejętności i mocy, niechlujstwa w grze i niewybaczalnych błędów, walczyli jakby woleli umrzeć niż się skompromitować. W każdym meczu musieli odrabiać straty, i za każdym razem odpowiedzieć umieli tylko poświęceniem i walką. Czyli tym co cechuje drużyny najsłabsze.

Comment

• żąleną
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.01
              • 13239

Reklama z wuwuzelą

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Comment

• Pogoniarz
                † 1971-2015 Piwosz w Raju
                • 2003.02
                • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
                Jestem na tak , ale trzeba by wszystkie "zmikserować"

Prawie jak Piwo
                SZCZECIN

Comment

Przetwarzanie...
                X