Ja przestrzegałem przed płynami gorącymi (bardzo zimnymi zresztą też) na podrażniony żołądek. No bo w sumie co Ci po rozszerzonych naczyniach jak zawartość żołąka masz przed sobą - na biurku?
Co począć z kacem / syndrom dnia następnego
Collapse
X
-
a przynajmniej warto było aby dziś znosić takie dygoty i katusze?
kiedys też tak się męczyłem ale stwierdziłem po jaką cholerę mam tak cierpieć następnego dnia i dlatego w tygodniu nie nadużywam
proponuję Ci napić sie gorącego rosołku, mi zawsze pomagał i uwaga - mocno napieprzonegoGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
w końcu Beaujolais jest raz w roku (organizatorzy lekki poślizg mieli) i wystarczy!
skąd ja Ci rosołek wytrzasnę? jazda windą bez trzymanki jest chwilowo ryzykowna, w jedynie jadlodajni mają głównie hot-dogi z hot-dogami i jakieś majonezowo-oliwowe sałatki - to byłby dopiero szok dla żołądka!
trochę się budzę po tym, jak mi Kocur nieprzyzwoite zdjęcie mejlem przesłałCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Gorący kubek, najlepiej ten pikantnyGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
czego to człowiek w szufladzie nie znajdzie - mam barszczyk!
na zdjęciu nie było Kocura ani żadnej rzeczy, która jego jest
i właściwie, jakby tak obiektywnie spojrzeć, to tam nawet specjalnie nagości nie było...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
w firmie jesteśmy dzisiaj w trójkę - chyba jednak by zauważyli
a archiwum ja sama dopiero tworzę, więc chwilo pomieszczenia brak. ale sączę wodę z butli i dochodzę powoli do stanu używalności chyba
uf, co za poranek!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
-
dzięki, Art, tak sie zastanawiał, że to dziwne, że jakiegoś kacowego tematu nie mogę na TAKIM forum znaleźć
zjadłam dużą pizzę sama jedna (uczta w firmie) => najedzony cyborg = szczęśliwy cyborg
wyglądam gorzej niż zwykle, ale czuję się już ok. (do nastęnego Beaujolais...?)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Chyba najskuteczniejszym sposobem jest zapobieganie przyczyn a nie leczenie skutków.
Ale jeśli już taka okoliczność zajdzie, to dobrze jest:
- przyswoić dużo witaminy C
- jeść tylko potrawy lekkostrawne (najlepiej coś gotowanego)
- dobrze się przespać"All the good things for those who wait"
Comment
-
-
zżarłam pizzę w południe i kac przeszedł, jak ręką odjął!
w pracy nie piję, a jak przyszłam do biura, to zostanę do godz. 16.00 = tą dobę będę miała wyjątkowo bezalkoholową
dziękuję wszystkim za wsparcie moich porannych mąkCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
Comment