MR PEREZ Typer Show 2010/2011

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Piecia
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.02
    • 3312

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedzi
    To może bawić się na zasadzie zakładów bukmacherskich ?

........................................1......X.. ....2

Kopacze - Szmaciarze..........1,5...3,0....7,5
    Biali - Czarni.......................2,0...4,0....6,0

Zmusi nas to do bardziej ryzykownych zachowań. Prawidłowe wytypowanie zwyciązcy uważanego przed meczem za outsidera pozwoli zdobyć więcej punktów aniżeli w obecnym stanie i odskoczyć punktowo takiemu króry obstawia wyniki asekuracyjnie.
    Obawiam się, że byłby problem z liczeniem punktów...
    Koniec i bomba,
    Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• anteks
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.08
      • 10785

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedzi
      To może bawić się na zasadzie zakładów bukmacherskich ?

........................................1......X.. ....2

Kopacze - Szmaciarze..........1,5...3,0....7,5
      Biali - Czarni.......................2,0...4,0....6,0

Zmusi nas to do bardziej ryzykownych zachowań. Prawidłowe wytypowanie zwyciązcy uważanego przed meczem za outsidera pozwoli zdobyć więcej punktów aniżeli w obecnym stanie i odskoczyć punktowo takiemu króry obstawia wyniki asekuracyjnie.
      To może każdy na początku sezonu otrzyma wirtualną kwotę pieniędzy i będzie obstawiał a na końcu sezonu osoba z największą kasa wygrywa
      Mniej książków więcej piwa

Comment

• Pendragon
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛
        • 2006.03
        • 13952

Kursy którego buka mielibyśmy niby wybrać do konkursu? A może ktoś z nas wytyczałby kursy? Oczywiście z 10 % marżą Pomysł uważam za nie nadający się do zrealizowania.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• peter007
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.06
          • 2820

Ta zabawa robi się coraz nudniejsza. Po co sobie komplikować prostą rozrywkę?
          Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• Ahumba
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🥛🥛🥛🥛
            • 2001.05
            • 9084

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedzi
            Ta zabawa robi się coraz nudniejsza. Po co sobie komplikować prostą rozrywkę?
            W najbliższym sezonie, jeśli będą chętni do zabawy będzie jeszcze nudniej, gdyż nie będzie żadnych punktów.
            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
            znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• peter007
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.06
              • 2820

Dlatego już odpuściłem miniony sezon, bo zamiast jednej prostej klasyfikacji zaczęto wprowadzać klasyfikacje, na które mało kto zwracał uwagę i tylko zamydlały cały wątek.
              Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• baklazanek
                † 2014 Piwosz w Raju
                • 2001.08
                • 3562

Traktuję typery jako fajną zabawę, a nie jak coś, od czego zależy moje życie. Jak wygram to super, jak nie, to nic złego się nie stanie. Dlatego dziwi mnie pisanie o tym, że ktoś może specjalnie obstawiać wszystkie wyniki po 1:0. Jeżeli będzie ktoś widział w tym uczciwą i ciekawą zabawę, to niech tak robi, nie możemy tego zabronić. Jednak szybko będziemy widzieć, kto chce cwaniakować, a kto podchodzi do współzawodnictwa na luzie.
                Uważam, że nie trzeba wprowadzać radykalnych zmian, wystarczy tylko nie spinać się.
                A może jestem frajerem i wydaje mi się, że istnieje takie coś jak rywalizacja na zdrowych i luźnych zasadach?

Comment

• ziggylugosi
                  Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                  • 2010.09
                  • 221

W nowym regulaminie nie ma odniesień, do 4 i 9 pkt. starych zasad. Mam pytanie, czy nadal będą one obowiązywać?

4. Do zabawy można przystąpić w dowolnym momencie. Warunkiem uczestnictwa w zabawie jest zapoznanie się z regulaminem i zgodne z regulaminem zamieszczenie swoich typów w poście. Przy pierwszym swoim poście z obstawionymi wynikami należy zamieścić potwierdzenie zapoznania się z regulaminem. Odpowiedniego zapisu potwierdzającego zapoznanie się z regulaminem można dokonać później, ale dopiero wtedy na forum pokażą się uzyskane (również we wcześniejszych kolejkach) punkty.

9. Jeśli uczestnik zabawy wie, że nie będzie w stanie zagłosować „w terminie” może to uczynić z wyprzedzeniem, w dowolnej kolejności meczy, ale z zaznaczeniem o którą kolejkę chodzi.
                  "We're troops of tomorrow,
                  We're hangin' round today.
                  We're playin' tough music,
                  'Cos it's hard times honey..."

Comment

• Ahumba
                    Pułkownik Chmielowy Ekspert
                    🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.05
                    • 9084

Myślę, że to iż napisałem, że są upominki dla tych, którzy zagłosowali we wszystkich kolejkach, oznacza, że nie ma takiego obowiązku.
                    Jest napisane, że trzeba zagłosować przed rozpoczęciem meczy. Nie jest napisane, czy 2 minuty, dwa dni, czy dwa miesiące. Dobrze by było, żeby zaznaczyć której kolejki typy dotyczą.
                    Nie trzeba potwierdzać zapoznania się z regulaminem.

Regulamin jest prosty.
                    Zasady są proste.
                    Tak większość chciała, tak jest.
                    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                    znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• YouPeter
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2004.05
                      • 2379

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanek Wyświetlenie odpowiedzi
                      Jednak szybko będziemy widzieć, kto chce cwaniakować, a kto podchodzi do współzawodnictwa na luzie.
                      Ja obstawiam wyniki na zasadzie 1:0 i wcale nie uważam się za cwaniaka Po prostu gram na zasadzie wygra, przegra, zremisuje. Nie chce mi się bawić w obstawianie wyników, które są praktycznie nie do przewidzenia. Jest to dla mnie dobra zabawa i nie zamierzam jej sobie komplikować. Szczerze mówiąc ostatnio zasady są już tak skomplikowane, że nigdy nawet nie sprawdziłem czy moje punkty są poprawnie podliczone bo nie wiedziałem co ile jest warte.

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanek Wyświetlenie odpowiedzi
                      Uważam, że nie trzeba wprowadzać radykalnych zmian, wystarczy tylko nie spinać się.
                      O, o, otóż to.
                      Last edited by YouPeter; 2011-07-04, 20:43.
                      Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

Przetwarzanie...
                      X