Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo
Wyświetlenie odpowiedzi
MR PEREZ Typer Show 2010/2011
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziTo może bawić się na zasadzie zakładów bukmacherskich ?
........................................1......X.. ....2
Kopacze - Szmaciarze..........1,5...3,0....7,5
Biali - Czarni.......................2,0...4,0....6,0
Zmusi nas to do bardziej ryzykownych zachowań. Prawidłowe wytypowanie zwyciązcy uważanego przed meczem za outsidera pozwoli zdobyć więcej punktów aniżeli w obecnym stanie i odskoczyć punktowo takiemu króry obstawia wyniki asekuracyjnie.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Kursy którego buka mielibyśmy niby wybrać do konkursu? A może ktoś z nas wytyczałby kursy? Oczywiście z 10 % marżą Pomysł uważam za nie nadający się do zrealizowania.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziTa zabawa robi się coraz nudniejsza. Po co sobie komplikować prostą rozrywkę?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Dlatego już odpuściłem miniony sezon, bo zamiast jednej prostej klasyfikacji zaczęto wprowadzać klasyfikacje, na które mało kto zwracał uwagę i tylko zamydlały cały wątek.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Traktuję typery jako fajną zabawę, a nie jak coś, od czego zależy moje życie. Jak wygram to super, jak nie, to nic złego się nie stanie. Dlatego dziwi mnie pisanie o tym, że ktoś może specjalnie obstawiać wszystkie wyniki po 1:0. Jeżeli będzie ktoś widział w tym uczciwą i ciekawą zabawę, to niech tak robi, nie możemy tego zabronić. Jednak szybko będziemy widzieć, kto chce cwaniakować, a kto podchodzi do współzawodnictwa na luzie.
Uważam, że nie trzeba wprowadzać radykalnych zmian, wystarczy tylko nie spinać się.
A może jestem frajerem i wydaje mi się, że istnieje takie coś jak rywalizacja na zdrowych i luźnych zasadach?
Comment
-
-
W nowym regulaminie nie ma odniesień, do 4 i 9 pkt. starych zasad. Mam pytanie, czy nadal będą one obowiązywać?
4. Do zabawy można przystąpić w dowolnym momencie. Warunkiem uczestnictwa w zabawie jest zapoznanie się z regulaminem i zgodne z regulaminem zamieszczenie swoich typów w poście. Przy pierwszym swoim poście z obstawionymi wynikami należy zamieścić potwierdzenie zapoznania się z regulaminem. Odpowiedniego zapisu potwierdzającego zapoznanie się z regulaminem można dokonać później, ale dopiero wtedy na forum pokażą się uzyskane (również we wcześniejszych kolejkach) punkty.
9. Jeśli uczestnik zabawy wie, że nie będzie w stanie zagłosować „w terminie” może to uczynić z wyprzedzeniem, w dowolnej kolejności meczy, ale z zaznaczeniem o którą kolejkę chodzi."We're troops of tomorrow,
We're hangin' round today.
We're playin' tough music,
'Cos it's hard times honey..."
Comment
-
-
Myślę, że to iż napisałem, że są upominki dla tych, którzy zagłosowali we wszystkich kolejkach, oznacza, że nie ma takiego obowiązku.
Jest napisane, że trzeba zagłosować przed rozpoczęciem meczy. Nie jest napisane, czy 2 minuty, dwa dni, czy dwa miesiące. Dobrze by było, żeby zaznaczyć której kolejki typy dotyczą.
Nie trzeba potwierdzać zapoznania się z regulaminem.
Regulamin jest prosty.
Zasady są proste.
Tak większość chciała, tak jest.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanek Wyświetlenie odpowiedziJednak szybko będziemy widzieć, kto chce cwaniakować, a kto podchodzi do współzawodnictwa na luzie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanek Wyświetlenie odpowiedziUważam, że nie trzeba wprowadzać radykalnych zmian, wystarczy tylko nie spinać się.Last edited by YouPeter; 2011-07-04, 20:43.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
Comment