MR PEREZ Typer Show 2010/2011
Collapse
X
-
To może bawić się na zasadzie zakładów bukmacherskich ?
........................................1......X.. ....2
Kopacze - Szmaciarze..........1,5...3,0....7,5
Biali - Czarni.......................2,0...4,0....6,0
Zmusi nas to do bardziej ryzykownych zachowań. Prawidłowe wytypowanie zwyciązcy uważanego przed meczem za outsidera pozwoli zdobyć więcej punktów aniżeli w obecnym stanie i odskoczyć punktowo takiemu króry obstawia wyniki asekuracyjnie.Mniej książków więcej piwaComment
-
Kursy którego buka mielibyśmy niby wybrać do konkursu? A może ktoś z nas wytyczałby kursy? Oczywiście z 10 % marżąPomysł uważam za nie nadający się do zrealizowania.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Dlatego już odpuściłem miniony sezon, bo zamiast jednej prostej klasyfikacji zaczęto wprowadzać klasyfikacje, na które mało kto zwracał uwagę i tylko zamydlały cały wątek.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Traktuję typery jako fajną zabawę, a nie jak coś, od czego zależy moje życie. Jak wygram to super, jak nie, to nic złego się nie stanie. Dlatego dziwi mnie pisanie o tym, że ktoś może specjalnie obstawiać wszystkie wyniki po 1:0. Jeżeli będzie ktoś widział w tym uczciwą i ciekawą zabawę, to niech tak robi, nie możemy tego zabronić. Jednak szybko będziemy widzieć, kto chce cwaniakować, a kto podchodzi do współzawodnictwa na luzie.
Uważam, że nie trzeba wprowadzać radykalnych zmian, wystarczy tylko nie spinać się.
A może jestem frajerem i wydaje mi się, że istnieje takie coś jak rywalizacja na zdrowych i luźnych zasadach?Comment
-
W nowym regulaminie nie ma odniesień, do 4 i 9 pkt. starych zasad. Mam pytanie, czy nadal będą one obowiązywać?
4. Do zabawy można przystąpić w dowolnym momencie. Warunkiem uczestnictwa w zabawie jest zapoznanie się z regulaminem i zgodne z regulaminem zamieszczenie swoich typów w poście. Przy pierwszym swoim poście z obstawionymi wynikami należy zamieścić potwierdzenie zapoznania się z regulaminem. Odpowiedniego zapisu potwierdzającego zapoznanie się z regulaminem można dokonać później, ale dopiero wtedy na forum pokażą się uzyskane (również we wcześniejszych kolejkach) punkty.
9. Jeśli uczestnik zabawy wie, że nie będzie w stanie zagłosować „w terminie” może to uczynić z wyprzedzeniem, w dowolnej kolejności meczy, ale z zaznaczeniem o którą kolejkę chodzi."We're troops of tomorrow,
We're hangin' round today.
We're playin' tough music,
'Cos it's hard times honey..."Comment
-
Myślę, że to iż napisałem, że są upominki dla tych, którzy zagłosowali we wszystkich kolejkach, oznacza, że nie ma takiego obowiązku.
Jest napisane, że trzeba zagłosować przed rozpoczęciem meczy. Nie jest napisane, czy 2 minuty, dwa dni, czy dwa miesiące. Dobrze by było, żeby zaznaczyć której kolejki typy dotyczą.
Nie trzeba potwierdzać zapoznania się z regulaminem.
Regulamin jest prosty.
Zasady są proste.
Tak większość chciała, tak jest.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Po prostu gram na zasadzie wygra, przegra, zremisuje. Nie chce mi się bawić w obstawianie wyników, które są praktycznie nie do przewidzenia. Jest to dla mnie dobra zabawa i nie zamierzam jej sobie komplikować. Szczerze mówiąc ostatnio zasady są już tak skomplikowane, że nigdy nawet nie sprawdziłem czy moje punkty są poprawnie podliczone bo nie wiedziałem co ile jest warte.
Ostatnia zmiana dokonana przez YouPeter; 2011-07-04, 20:43.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment