Bezczelność ludzi nie zna granic !!!
Collapse
X
-
Comment
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Wiesz kopyr, dochodzę do wniosku, że coraz więcej na tym portalu jest ludzi sfrustrowanych, pieprzących głupoty i czepiających się byle g....a !! Się jeden z drugim dowalił do kufla i szklanicy, nie rozumiejąc, że w kontekście tego, co napisałem, to wszystko jednoJakaś ciasnota w mózgach tych ludzi chyba panuje, zero tolerancji i elastyczności myślenia.
Ostatnia zmiana dokonana przez petrus33; 2010-07-25, 23:46.Comment
-
Wiesz kopyr, dochodzę do wniosku, że coraz więcej na tym portalu jest ludzi sfrustrowanych, pieprzących głupoty i czepiających się byle g....a !! Się jeden z drugim dowalił do kufla i szklanicy, nie rozumiejąc, że w kontekście tego, co napisałem, to wszystko jednoJakaś ciasnota w mózgach tych ludzi chyba panuje, zero tolerancji i elastyczności myślenia.
Piwo w sklepie 2,50
Premium Member w Browar.biz - 60,00 pln/rok
Czytac Twoje posty - bezcennebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Comment
-
Comment
-
Czytałem bardzo uważnie - i nie wiem, po co go założyłeś. Myślałem, że coś przeoczyłem i przeczytałem kilka razy - i dalej nie wiem.
Najprawdopodobniej jesteś oburzony tym, że gość co innego sfotografował, a co innego podpisał pod zdjęciem. Dla mnie jest niepojęte, że ktoś może się przejmować tak mało istotnymi sprawami. Polska to wolny kraj, każdy ma prawo korzystania z darmowych serwisów fotograficznych i każdy ma prawo robienia z siebie idioty na swój rachunek.Comment
-
Czytałem bardzo uważnie - i nie wiem, po co go założyłeś. Myślałem, że coś przeoczyłem i przeczytałem kilka razy - i dalej nie wiem.
Najprawdopodobniej jesteś oburzony tym, że gość co innego sfotografował, a co innego podpisał pod zdjęciem. Dla mnie jest niepojęte, że ktoś może się przejmować tak mało istotnymi sprawami. Polska to wolny kraj, każdy ma prawo korzystania z darmowych serwisów fotograficznych i każdy ma prawo robienia z siebie idioty na swój rachunek.Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.Comment
-
Tu nie chodzi o czepialstwo tylko o posługiwanie się fachową terminologią. To tak jakbym na forum elektryków mylił przewód z kablem mówiąc o jakiś błędach w wykonaniach instalacji. Odrazu by mnie wyśmiali, że krytykuje innych a samemu nie wiedząc co to jest kabel a co przewód.
Tak to jest na branżowych forach, że należy się posługiwać fachową terminologią.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Najprawdopodobniej jesteś oburzony tym, że gość co innego sfotografował, a co innego podpisał pod zdjęciem. Dla mnie jest niepojęte, że ktoś może się przejmować tak mało istotnymi sprawami. Polska to wolny kraj, każdy ma prawo korzystania z darmowych serwisów fotograficznych i każdy ma prawo robienia z siebie idioty na swój rachunek.
Fotkę zamieściłem tu tylko po to, by pokazać jak bezczelni są niektórzy ludzie. Nie podoba ci się, nie oglądaj.Comment
-
Nie jestem oburzony fotką tego cymbała, ale nie godzę się na to, aby zasady tamtego fotoforum były przez tego typa łamane regularnie. A to ma miejsce. Ten człowiek nie zna się na piwie i często wstawia fotki, gdzie na butelce jest napis Porter, a w kuflu jest jakiś tani Pils z Lidla.
Fotkę zamieściłem tu tylko po to, by pokazać jak bezczelni są niektórzy ludzie. Nie podoba ci się, nie oglądaj.
A jakie są zasady "tamtego fotoforum", o których piszesz?
Tamta osoba nie jest na tyle bezczelna co totalnie głupia. To, że z siebie robi idiotę to jego sprawa. Jak bedę chciał to też umieszczę zdjęcie białego portera. I nie na "tamtym fotoforum" tylko tutaj.
To zdjęcie nadaje się do "znalezione w sieci" jako prześmiewcze, głupie, ciekawostkę etc, ale nie bezczelne, wyluzuj trochę....Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Nie muszę mieć zgody autora, ponieważ jego zdjęcia są oznaczone jako te, objęte licencją Creative Commons. Mogę sobie robić z nimi co chcę, bez podawania żródła. Wiem, że każdy może sobie fotografować co chce i jak chce, ale jeśli wrzuca swoje fotki na forum piwne, które ma swoje zasady, powinien te zasady przestrzegać. W przypadku owego typa jest odwrotnie, on leje ciepłym moczem na to wszystko i Admin już wielokrotnie usuwał jego fotki piwne. Dzisiaj rano fotka z Guinnessem też zniknęła. Widocznie ludzie uświadomili temu cymbałowi jego debilizm. Do następnego razu.Comment