Piwo z Kega w domu

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • endru3m
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.11
    • 18

udalo sie odpalic sprzeta i jak narazie zapowiada sie bombowo !

jedyne co mi sie wydaje to ze piwo jest slabo nagazowane , na reduktorze pokazuje 2.5 bara. macie pomysl ?

Comment

• endru3m
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2010.11
      • 18

taka ladna godzina i nikt mi nie chce odpisac ?

Comment

• giudice
        Gość
        • 2005.07
        • 231

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
        W moim przypadku, Radom jest nie po drodze.
        Z całym szacunkiem ale odpowiadałem jedynie autorowi wątku, który pytał o możliwość nabycia w kraju kegów o pojemności mniejszej niż 30 l.
        Sam chętnie na weekend z tej opcji korzystam.
        W Radomiu mogę nabyć takowe (ca. 10 l.) bez konieczności wyjazdu do Niemiec.
        Np. z Zodiaka, Krajana, Kormorana i Konstancina.

Comment

• endru3m
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2010.11
          • 18

po malej imprezce stwierdzam ze konieczne bedzie zamówienie piwa w mniejszych kegach niz 30.
          dobrze ,że mamy długi weekend to jakos da sie to spic...
          Czuje sie troche uwiązany tym nalewakiem ze jak nie wypije to sie zmarnuje
          obdzwonilem trojmiejskie hurtownie alko i kazda mowi ze nie nie dostane mniejszego kega.
          macie jakis pomysl ? lub macie kontakt z kims kto w okolicach trojmiasta ogarnia temat mniejszych puch ??

Comment

• kopyr
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            • 2004.06
            • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika endru3m Wyświetlenie odpowiedzi
            po malej imprezce stwierdzam ze konieczne bedzie zamówienie piwa w mniejszych kegach niz 30.
            dobrze ,że mamy długi weekend to jakos da sie to spic...
            Czuje sie troche uwiązany tym nalewakiem ze jak nie wypije to sie zmarnuje
            obdzwonilem trojmiejskie hurtownie alko i kazda mowi ze nie nie dostane mniejszego kega.
            macie jakis pomysl ? lub macie kontakt z kims kto w okolicach trojmiasta ogarnia temat mniejszych puch ??
            Jednym słowem masz nielichy problem.
            blog.kopyra.com

Comment

• Pendragon
              Generał Wszelkich Fermentacji
              🥛🥛🥛
              • 2006.03
              • 13952

Masz okazję lepiej poznać trójmiejskich browarbizowiczów. Zaproś ich do siebie, to może pomogą Ale na Żubra to nawet za dopłatą nikt się nie skusi

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• endru3m
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2010.11
                • 18

gdyby nie zachwalania w hurtowni zapro ze żubr z kija najlepszy itd. to bym w zyciu tego nie bral !
                co do browarbizowiczów jestem jak najbardziej na TAK z tym ze musze zmienic kega na innego bo nikt nie wpadnie !

Comment

• mirabelka
                  Szeregowy Piwny Łykacz
                  • 2010.11
                  • 3

To chyba pozostaje Ci kupowanie kegów na większe imprezy, a na co dzień butelka w lodowce

Comment

• endru3m
                    Szeregowy Piwny Łykacz
                    • 2010.11
                    • 18

praktycznie ukonczony ten keg 30 zubra.
                    wraznia :

swiezy browar z kija w domu - bajka.
                    jedyne co meczy to swiadomosc ze masz puche ktorej nie przepijesz przez weekend.
                    jesli uda mi sie nawiazac jakis kontakt aby miec piwo w kegach 10 litrow , caly sprzet zostaje i bedzie uzywany jak trzeba , w przeciwnym wypadku zrobi wyjazd do piwnicy i bedzie czekal na imprezy w okresie letnim.
                    aha i co do żubra ,nie jest to dobry browar. tak ku przestrodze

Comment

• ART
                      mAD'MINd
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2001.02
                      • 23960

Temat wylatuje do Przypiwia, jako że autor nie stosuje się do jakichkolwiek zasad pisowni języka polskiego.
                      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
                      X