Jakim samochodem jeździ Jacer - zagadka
Collapse
X
-
Jakim samochodem jeździ Jacer - zagadka
Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2010-11-24, 11:58.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Tagi: brak -
Jacer, to jest temat dla lubiących jeździć pociągami, więc nie wiem, po co się udzielasz, skoro wolisz auto. -
Nie gniewaj się, ale Jacer po prostu chłodno skalkulował, co jest wygodniejsze, szybsze i docierające do każdego punktu na mapie, nawet do browaru.Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
No Hops, no Glory :)Comment
-
No, dobra, lubi nie lubi, wydzieliłem do nowego, zagadkowego tematu.
Może spróbujmy ustalić jakim samochodem jeździ Jacer, skoro wydając 29,40 jest w stanie przejechać 132km (zapewniam, że koszty eksploatacji i poboczne koszty użytkowania samochodu nie są wcale nieistotne).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
-
No to zgadujta ludkowie.
Jadę w teren, będę wieczorem.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
No Hops, no Glory :)Comment
-
Art taka wyliczanka jest z lekkim nadużyciem, ponieważ cały czas dyskutujemy o turystyce piwnej. Jak zapewne wiesz zbyt wielu browarów przy dworcach nie ma. Dlatego aby w takie miejsca dotrzeć trzeba wydać kolejne pieniążki na zakup biletu na komunikację miejską. Czasu straconego na wyczekiwanie na autobus już w to nie wliczam.Comment
-
Ostatnia zmiana dokonana przez delvish; 2010-11-24, 12:41."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment
-
Abernacka, po co ktoś miałby jechać pociągiem do danego browaru, jeśli ten znajdował by się z dala od szlaku kolejowego?Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2010-11-24, 12:44.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Czy z dala od szlaku kolejowego masz na myśli również odległość np.5km?Comment
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Samoróbka - coś w stylu Pana Samochodzika (i jak pamiętamy z książek wielu śmiało się z PS, że jego samochód napędzany jest olejem rzepakowym itp,- dzisiaj olej jest drogi jak benzyna więc pozostaje pytanie o to co wlewa do baku)"nie traćcie ani sekundy, zmarnowany jest czas, którego nie spędzacie w gospodzie", Ladislav Klima "Tragikomedia ludzka"Comment