Proszę wykasuj moja pierwszą wersję odległości do nieistniejącego browaru w Trzciance (Schonlanke) liczoną na oko(500 m).
Kto z nas mieszka najbliżej browaru?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwa0 Wyświetlenie odpowiedziProszę wykasuj moja pierwszą wersję odległości do nieistniejącego browaru w Trzciance (Schonlanke) liczoną na oko(500 m).
Comment
-
-
-
W chwili obecnej mieszkam dosłownie (za murem granicznym ogródka zaczynają się tereny byłego browaru) obok byłego browaru Ladywell Brewery. Browar został zamknięty pod koniec lat 70, a tereny przejęte przez spółdzielnię mieszkaniową i zostały wybudowane budynki mieszkalne. Kilka elementów browaru zachowały się, głównie budynek frontowy od ulicy widoczny na zdjęciuLadywell brewery.
Do najbliższego działającego browaru mam 3,3 mili (Goth w Prestonpans)"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Jeden post rocznie!!!! Żyjesz! Warzysz?
Sorry za OT.Last edited by fidoangel; 2011-08-01, 18:57."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Tyskie Browary Książęce - 14.7 kilometra.
Browar Zamkowy Racibórz - 49.2 kilometra.
Browar Imielin - 39.1 kilometra.
Bierhalle Katowice - 22.8 kilometra.
Spiż Katowice - 19.7 kilometra.
Wybierałem najkrótszą trasę wg. Google MapsW zasadzie istnieją piwa czterech rodzajów fermentacji - górnej, dolnej, spontanicznej... i Brackie.
Comment
-
Comment