Uprzejmie informuję, iż będę nieobecny na forum w dniu dzisiejszym i w dniu jutrzejszym w godzinach bliżej nieokreślonych Jadę sobie do Krakowa na koncert, no i cóż, ciężko by mi było zabrać ze sobą komputer Trzymajcie się!
Już pożegnania nadszedł czas
Collapse
X
-
Dziesięć minut po wysłaniu tego posta ubrałem się i szybko spakowałem. Dotarłem na dworzec pół godziny przed czasem. Sprawdziłem, czy mam pieniądze, bilet, dokumenty. Miałem. Wsiadłem do pociągu rozgościłem się w przedziale, przywitałem z miłym staruszkiem, który co, jak co zwie się Adam Michnik. Posiedziałem jeszcze chwilę, kiedy ten pan rzekł do mnie, iż w radiu podano właśnie wiadomość, że koncert został odwołany, a ja mu wyglądam na metalowca i powinienem się szybko zbierać, bo pociąg zaraz odjeżdża. Wybiegłem, gdy ten ruszał. Zadzwoniłem do Mystic i dowiedziałem się, że koncert odwołany i na dzisiaj nie wiadomo, kiedy się odbędzie. Fart, jeszcze raz fart, że wysiadłem"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
No to tradycyjnie w tym temacie, żegnam się z forum na kilka jesienno zimowych miesięcy.
Oczywiście wyjazd nie oznacza definitywnego zerwania z forum bo postaram się uczestniczyć w w kilku spotkaniach forumowych.
Ale na internet niestety Esperal
Pozdrowienia i do "napisania" wkrótcebez brody...
Comment
-
Comment