Jakie piwo preferujesz?
Beczkowe czy butelkowe czy w puszkach?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Veanton Wyświetlenie odpowiedziJakie piwo preferujesz?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziA ty? I jakich powodów? A kim jesteś?
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Veanton Wyświetlenie odpowiedziMyślałem, że piwo w PET jest niepopularne!Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Veanton Wyświetlenie odpowiedziMyślałem, że piwo w PET jest niepopularne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Veanton Wyświetlenie odpowiedziMyślałem, że piwo w PET jest niepopularne!Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Generalnie lubię najbardziej piwa z beczki, ale jak mam pić koncernowe z beczki a butelki to zazwyczaj wybieram to drugie ,bo z kija często jest paskudne, keg jest przestarzaly, skwaśniały albo coś innego ,niedobrego z nim się wydarzyło.
Comment
-
-
Najlepsze zawsze jest prosto z tanka, dodajcie jeszcze tę opcję!Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Veanton Wyświetlenie odpowiedziMyślałem, że piwo w PET jest niepopularne!
Comment
-
Comment