Ale co to za życie jedno i to samo. Jak Ci się kiedyś znudzi McD, to można odkryć, że ten świat ma jeszcze wiele kolorów i smaków. Tak samo jest z piwem.
I to jest najlepsza rada. Próbować do skutku. Czasem się człowiek sparzy ale nie raz trafi na coś nieprzeciętnego co go bardzo ucieszy. Najgorszy argument jaki mógł tu paść to ten o preferencjach mas i o tym, że "większość musi mieć rację". Zważywszy na to jakie poglądy są propagowane na tym forum i jakie przeważają wśród jego użytkowników to wygląda to tak, jakby ktoś próbował wypromować nowy gatunek wołowiny na forum przeznaczonym dla wegetarian
Większość umiera ,jednostki żyja po śmierci.
Trzeba tylko chciec coś zdziałać a wyjdzie.
Gotowanie jest trudne tylko na poczatku,jak zaczniesz to cię wciągnie,dobre piwo też cie wciągnie,tylko trzeba spróbować smakować a nie pić kufel na raz.
Wiem, wiem, ale co zrobić, kiedy nie umie się gotować? Brakuje czasu na zabawę, a miałbym jeszcze siedzieć przy garach? :d kiedyś pewnie poznam uroczą kobietę, która będzie mi robiła te wszystkie pyszne dania, ale teraz...
Skoro i tak już dyskusja zeszła z tematu, to podpowiem: jeśli nie chcesz się nauczyć gotować, a chcesz dobrze zjeść po domowemu, to po prostu zatrudnij pomoc domową lub kucharkę/kucharza. Urocza kobieta nie ma tu nic do rzeczy - jest równouprawnienie .
Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
Comment