A najbardziej mi żal...
Collapse
X
-
Młody jeszcze jestem, zbyt dużo nie pamiętam, piwo piję świadomie od, powiedzmy, trzech lat. Moja wypowiedź nie będzie w związku z tym zbyt rozbudowana. Powiem tylko, że żal mi browaru w Grudziądzu i tego, że Lubuskie nie smakuje już tak jak jeszcze rok temu.Comment
-
"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
-
Comment
-
Najbardziej mi brakuje piwa GOCH z Bytowa, pitego na gdyńskiej plażyComment
-
Jak już zeszliśmy na dalsze kręgi okołopiwne, to najbardziej żal mi straconego czasu - do piwowarstwa przymierzałem się po raz pierwszy w 2005 roku, ale dopiero w 2010 się do tego zabrałem.
W związku z tą ewolucją wątku wydaje mi się, że powinien zostać przeniesiony do "Przy piwie".Ostatnia zmiana dokonana przez zgoda; 2011-03-10, 22:22.Comment
-
Ale tego roku nie żałuję. Dzięki niemu wiem, że brew-kit to ZUOOstatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-03-11, 07:22.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Wracając do tematu z tej dziesiątki bezapelacyjne Krakusa mi brak, po raz pierwszy pity był w Szczyrku , ponad 20 lat temu, rewelacja
Reszta jakoś specjalnie nie rzucała na kolana(tak w ogóle czemu tu są na zdjęciach same puchy...brr.)
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Ponad dwadzieścia lat temu były niektóre piwa do przełknięcia bezproblemowo.Markowe lux, Mieszko całkiem sympatyczne.
Wracając do tematu z tej dziesiątki bezapelacyjne Krakusa mi brak, po raz pierwszy pity był w Szczyrku , ponad 20 lat temu, rewelacja
Reszta jakoś specjalnie nie rzucała na kolana(tak w ogóle czemu tu są na zdjęciach same puchy...brr.)
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
), beczkowe Królewskie, piwka z Poznania , które piło się litrami ponad 20 lat temu.Niezapomniany smak Jantara z Łomży pitego na Mazurach, specyficzny smak Nadbużańskiego z Wyszkowa, piwek z Łańcuta, Okuniewa i nawet beczkowego z Radkowa.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Dzięki Pogoniarz za przypomnienie Jantara - to było cudowne piwko. Nadbużan rządził"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment