Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hrustgurd
Wyświetlenie odpowiedzi
A najbardziej mi żal...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hrustgurd Wyświetlenie odpowiedzizal mnie, ze nie ma piwa polskiego w Rosji. Mamy z Niemiec, z Czech, z Bialorusi, z Ukrainy i Litwy... ale z Polski..."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bono_boniecki Wyświetlenie odpowiedziżal mi (...) tego, że Lubuskie nie smakuje już tak jak jeszcze rok temu.... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
-
Najbardziej mi brakuje piwa GOCH z Bytowa, pitego na gdyńskiej plaży
Comment
-
-
Jak już zeszliśmy na dalsze kręgi okołopiwne, to najbardziej żal mi straconego czasu - do piwowarstwa przymierzałem się po raz pierwszy w 2005 roku, ale dopiero w 2010 się do tego zabrałem.
W związku z tą ewolucją wątku wydaje mi się, że powinien zostać przeniesiony do "Przy piwie".Last edited by zgoda; 2011-03-10, 22:22.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziJak już zeszliśmy na dalsze kręgi okołopiwne, to najbardziej żal mi straconego czasu - do piwowarstwa przymierzałem się po raz pierwszy w 2005 roku, ale dopiero w 2010 się do tego zabrałem.
Ale tego roku nie żałuję. Dzięki niemu wiem, że brew-kit to ZUOLast edited by Pendragon; 2011-03-11, 07:22.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Czapayew Wyświetlenie odpowiedziJeśli do Rosji ma docierać wyłącznie Tyskie, Żywiec, Okocim i reszta koncernówki, to średnio masz czego żałować
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rohozecky Wyświetlenie odpowiedziSzczęśliwy z Ciebie człowiek. Nie wiesz jak jasna Witnica smakowała tak 8-9 lat temu. Dopiero byś żałował
Wracając do tematu z tej dziesiątki bezapelacyjne Krakusa mi brak, po raz pierwszy pity był w Szczyrku , ponad 20 lat temu, rewelacja
Reszta jakoś specjalnie nie rzucała na kolana(tak w ogóle czemu tu są na zdjęciach same puchy...brr.)
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziPonad dwadzieścia lat temu były niektóre piwa do przełknięcia bezproblemowo.Markowe lux, Mieszko całkiem sympatyczne.
Wracając do tematu z tej dziesiątki bezapelacyjne Krakusa mi brak, po raz pierwszy pity był w Szczyrku , ponad 20 lat temu, rewelacja
Reszta jakoś specjalnie nie rzucała na kolana(tak w ogóle czemu tu są na zdjęciach same puchy...brr.)
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziKoźlaka szczecińskiego, kto miał możliwość spożycia pewnie kojarzy super piwko.Krakusa i Marcowego z Żywca.Praktycznie wszystkie piwa z Lwówka lata 89-91, Gdańsk-Hevelius ,Artus.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Dzięki Pogoniarz za przypomnienie Jantara - to było cudowne piwko. Nadbużan rządził"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
Comment