Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza
Wyświetlenie odpowiedzi
A najbardziej mnie cieszy....
Collapse
X
-
"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
-
-
"No glass" obowiązuje w bagażu podręcznym, co jest zresztą zrozumiałe.
Jak ktoś chce na bagażu oszczędzać, to nie ma sie co dziwić.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziKurcze a mnie mało co cieszy
Aktualnie żadne z polskich piw smakiem nie zachwyca, wybór w sklepach mizerny
czy pseudo niepasteryzowane to wszystkie są robione na jedno kopyto. Jedynie dla zwykłego piwosza, piwo robione sposobem domowym będzie jakąś różnicą. W dzisiejszych czasach dla producentów liczy się tylko kasa, kasa i kasa. Mnie cieszy tylko to, że na dzień dzisiejszy jak komuś się nie podoba to co robią inni, może to sobie zrobić sam w domu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziWięc nie wiem o co ci chodzi?... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
-
To jest wątek o tym co kogo cieszy a nie o narzekaniu.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedziTia... bo lecąc tanimi liniami to można targać piwo skrzynkami
Leciałeś kiedyś Mason jakąś tanią linią?JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rohozecky Wyświetlenie odpowiedziO to, że piwna turystyka nie jest m.zd. w stanie zastąpić dostępności dobrego piwa "pod bokiem". (...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziA mnie najbardziej cieszy, że Małysz zakończy karierę - wreszcie ten cienias nie będzie zajmował miejsc w pierwszej dziesiątce
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziA to dlaczego? Jeżeli nasze browary prześcigają się w coraz to nowych sztucznych smakach lub kolorach to pozostaje nam nic innego jak robić piwne zakupy właśnie na piwnych wyjazdach.... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rohozecky Wyświetlenie odpowiedzi(...)Co w żadnym wypadku nie jest sprzeczne z moim marzeniem o knajpie na rogu z pijalnym piwem z beczki,
Comment
-
Comment