Slavoy, jakkolwiek Art ciągle podkreśla, że Browar nie jest dla nieletnich, to wydaje mi się, że można Cię ujmować w rachunkach razem z jedną z forumowiczek. A wówczas macie już średnio 50 lat. To naprawdę piękny wiek. Romeo i Julia mieli razem zaledwie 30 lat a weszli na stałe do zasobów cywilizacji europejskiej. Czyli przed Wami obiecujące perspektywy.
Wszystkiego najlepszego - nawet własnego parowozu.
pieczarek napisał(a) Romeo i Julia mieli razem zaledwie 30 lat a weszli na stałe do zasobów cywilizacji europejskiej. Czyli przed Wami obiecujące perspektywy.
Hmm, Romeo i Julia kiepsko skończyli...
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
No Slavoy - najlepszego.
A co ja będę się rozpisywał - Ty sam wiesz najlepiej czego pragniesz i spełnienia właśnie tych pragnień Ci życzymy.
Asia i Maciek
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
z racji tego, że mam dziś marne szanse na bycie oryginalną, po prostu: dołączam się do życzeń...
miłości, dobrego piwa i ogóle... cobyb w życiu z każdym rokiem było fajniej i mniej jazdy pomiędzy miastami... ;-)
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
Comment