Rozumiem, że są to moje początkowe posty, ale bardziej wtajemniczeni i znajomi wiedzą, że niebawem MNIE I MARYHHA czeka "najpiękniejszy dzień w życiu". A taki dzień zdarza się tylko JEDEN RAZ!
To w takim razie zycze wam duzo szczescia na nowej drodze zycia -wiele wspanialych chwil wspölnie spedzonych przy piwku i nie tylko i mysle ze Maryhh przystapi do naszego Klubu"czytaj poprzednie posty" a i Ty myslimy ze sie tak predko z nami nie rozstaniesz
Originally posted by Magdusia
na pewno nie rozstanę się z Maryhhem, a z wami to się okaże ( no i oczywiście z piwem też nie mam zamiaru się rozstawać )
To Ci radze trzymaj maryhha na uwiezi bo wiesz ze chlopak wesoly i niczego sobie a czasem przyzwyczajenia nabyte za dzuecinstwa trudno wytepic -ale mysle ze z tym nie bedziecie mieli problemu oboje pozostajac na Forum-acha chyba nie poznaliscie sie wlasnie tutaj-a jezeli tak to jeszcze lepiej mozna tylko pozazdroscic ze wlasnie dwoje ludzi poznaje sie przy swoim hobby
Originally posted by Andi
ze chlopak wesoly i niczego sobie a czasem przyzwyczajenia nabyte za dzuecinstwa trudno wytepic
myślę, że mimo iż nie poznaliśmy się na forum ( a dużo wcześniej ) to ja jestem wesołą dziewczynką , a nawyki z dzieciństwa mamy podobne ( poza tym nie mogło być inaczej )
Originally posted by Krzysiu Ale się jakaś nerwówka zrobiła
nerwówka???
niczego takiego nie zauważyłem, ani odczułem
muszę powiedzieć, że niezły ubaw mieliśmy gdy Magda to pisała.
a co do obudzenia, oprócz tego, że Magda ma wyłączność, to jestem tak duży, że na niewielu łóżkach się mieszczę, a co niektóre nawet psuję
Originally posted by Krzysiu Na razie się schowała w szafie. Fruńka, możesz już wyjść !!! Tu nie biją (przynajmniej na razie).
Kurde, nigdzie się nie schowała !!!
Dopiero teraz dotarła do kafeii
A co do Magdusi to to była czysta prowokacja w celu "sprawdzenia przeciwnika"
KOCHANE MORDY NAJLEPSZE ŻYCZENIA Z OKAZJII TEJ JAKŻE PIĘKNEJ I WIECZYSTEJ CEREMONII
PIJĘ ZA WASZE ZDROWIE X100000000 ORAZ ŻYCZĘ UDANEJ
Comment