Marco! Cóż Ci życzyć? Myślę, że przede wszystkim zdrowia. Dalej: powiększania kolekcji, morza piwa (oczywiście najprzedniejszej jakości ) i spełnienia planów...!
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
-
No to troszeczkę spóźnione Marco ale szczere. Sto latBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Moje najlepsze życzenia. Dużo nowych szklanek, duzo pieniędzy, zdrowia itd, itp.
Comment
-
-
z powodu kilkudniowej absencji na Forum, do życzeń dołączam się dziś.
Wszystkiego najlepszego Góralu
Comment
-
-
Nieznacznie spóźnione, ale najlepsze życzenia Marco!!! Żeby Ci szkła (wypełnonego oczywiście) przybywało! Sto lat!
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
A ja znowu z życzeniami spóźniona Cóż, taki mój los...
Marko! Wszystkiego piwnego w pięknym i niepowtarzalnym szkle i wreszcie wizyty w Warszawie. Twoje zdrówko!
Marco Twojebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
marcopolok napisał(a)
Dzieki dzięki dzieki za wszystkie życzenia
100 lat, 100 lat, 100 lat, 100 lat, niechaj żyje nam. Hej!
a dzisiaj serdeczności dla endrju, żeby jak najszybciej pojawił się ten pierwszy post;
natomiast dostojnemu boku - postu nr 2, 20, 200, 2000 etc;
WaszeNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Zythum
życze Ci Porterka Wrszawskiego z kranu płynącego pitego przy dźwiekach stargo dobrego punka i oby Twa wiara w lepszy, sprawiedliwszy świat nigdy nie zgasła
Twoje zdrowie"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Zythumie, Sto lat. A przez całą tą setkę pozostań sobą i pozostań w naszym gronie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment