Maremali, Pudlarz - Wasze zdrowie
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Podstawek jednemu, kartonów drugiemu życzę.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
A ja składam dziś życzenia urodzinowe wszystkim, kótrzy mają dziś urodziny. Między innymi tym jubilatem jest mój brat, więc chyba będę musiała postawić mu jakieś piwo
Comment
-
-
Wszystkim dzisiejszym jubilatom, a w szczególności Maremali wszystkiego najpiwniejszego od BIGB-y, czyli Małejzonki i Ironabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Serdeczne dzięki za życzenia dla tych, których znam osobisie lub korespondencyjnie oraz dla tych których dopiero będę miał okazję poznać dzięki temu Forum.
Również chciałbym złożyć wszystkim pozostałym forumowiczom dzisiejszym jubilatom wszystkiego naj...
Comment
-
-
Pudlarzowi i Maremali, co najmniej dwóch i pół centymetra pianki na każdym piwie. I sto latBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Licznej grupie dzisiejszych jubilatów, a zwłaszcza znanym mi korespondencyjnie, wszystkiego najpiwniejszego"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Wszystkim jubilatom wszystkiego NAJLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Dużo zdrowia, słodyczy, radości, wszystkiego najlepszego - czyli jednym słowem - PIWA. Obecnym, okołotygodniowym i w ogóle jubilatom ze szczególnym uwzględnieniem Talrashy, Pudlarza i Maremali'ego.Przepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...
Comment
-
-
Serdeczne dzięki za życzenia. Pozostałym Jubilatom również życzę wszystkiego najlepszego. To był miły (choć pracowity) dzień.
Na zdrowie!
Comment
-
Comment