dostojnej jubilatce Małejzonce i jubilatowi Yendrasowi wszystkiego najpiwniejszego!! niech się piwko w gardło leje!
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Małażonce jak najmniej kłopotów z personelem produkcyjnym i tak dobrych piwek jak do tej pory abo i lepsiejszychWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Wszystkiego dobrego Małażonko. I pociechy z prezesa browaru
Comment
-
-
Comment
-
-
-
Dziękuję wszystkim za życzenia (tym piszącym i dzwoniącym) - miło jest siedzieć sobie w pracy i czytać, jak będzie mi dobrze: dużo półeczek na szkło, udane wareczki, grzeczny Iron ( ), smaczne piwko w lodówce i te grodzisze….ech, rozmarzyłam się
Jerzy, mój duży braciszku – wszystkiego najpiwniejszego, udanych warek, smacznego piwka w lodówce i wszystkiego, czego sobie zamarzysz. Twoje zdrowie!
Comment
-
-
Jerzy - nowych udanych wareczek, a przede wszystkim spełnienia marzeń, 100 latGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Jerzy zdrówka przedewszystkim
odemnie i MagdusiWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Jerzy - udanego warzenia, tylko dobrego piwa, wszystkiego najlepszego i wytrwałości w piwoholizmie .
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Jerzy niech zawsze w Piwo - wierzyTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment