Spóźnione(brak w robocie dostępu do internetu) ,ale szczere życzonka wszystkiego naj Małażonko i nie spóźnione ,ale także szczere życzenia wszystkiego najpiwniejszego dla Jerzego
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dużo zdrowia, więcej urlopu i pod domem piwnego potoku
Sto lat Jerzy!Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Jerzy, niech Ci zdrowie, rower i piwko zawsze dobrze sluza!Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
No Jerzy - nasz metrze i 100
Wszystkiego najlepszego, samych piwnych majstersztyków, zdrowia, dutków, i wszelkiej pomyślności oraz spełnienia wszystkich marzeń (no może prawie wszystkich, bo jak już człowiek o niczym nie marzy to chyba nie żyje)
Twoje
A tak na marginesie - ten 1972 to był dopiero udany rocznikbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Dziękuję wszystkim za życzenia (tym piszącym i dzwoniącym) - miło jest siedzieć sobie w pracy i czytać, jak będzie mi dobrze: (..) grzeczny Iron ( ), (...)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Jerzy tego co wszyscy ale dwukrotnie więcejWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Małejżonce spóźnialskie, jednak usprawiedliwione wczorajszą awarią PieCa życzenia spełnienia wszystkich marzeń
Jerzy - po trzykroć wszystkiego najlepszego, zdrowia i udanych jesiennych wareczek !
Buziaki dla Was od zapracowanej TabletkiPiwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
Najpierw dużo zdrowia dla Jerzego a potem to już tylko -Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment