Dojlidy Wszystkiego naj naj,szybkiego wybudowania domu powiększania zbiorów i żeby Tobie się to wszystko pomieściło w tym nowym domku,Twoje (wieczorem) zdrowie
Sven, w dniu twoich urodzin życzę ci jak najczęstszych wypadów na Ukrainę, jak najczęstszych przyjazdów do Opola (nie na zajęcia oczywiście) i w ogóle wszystkiego najlepszego
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Wiem, że trochę za szybko, ale przez najbliższe 3 dni nie będę miał dostępu do netu. Zatem wszystkiego najlepszego i 1 piwnych latek dla obchodzącej jutro swoje urodziny Cyrkonii
życzy
Takżetrzydziestopaździernikowiec
Pinio74 napisał(a) Wiem, że trochę za szybko, ale przez najbliższe 3 dni nie będę miał dostępu do netu. Zatem wszystkiego najlepszego i 1 piwnych latek dla obchodzącej jutro swoje urodziny Cyrkonii
życzy
Takżetrzydziestopaździernikowiec
Ja również będę poza siecią, więc za Cyrkonii 100 lat!!
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment