Samych udanych warek,mnóstwa spotkań i tak w ogóle życzę Marusi i CarlBergowi .Wasze zdrówko
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dzięki za wczesnoporanne życzenia - przy okazji zauważyłam, że mi browar.biz nie chwycił mojej nowej oficjalnej daty urodzenia (czyli 07-06-1005), widać Art nie przewiduje osób w tym wieku
Comment
-
-
Wszystkiego najlepszego Marusiu i CarlBergu! Wasze zdrowie
Ps. Mam nadzieję, że będę miał okazję wypić z wami jedno głebsze w Żywcu
Comment
-
-
Wszystkiego dobrego dla Wrocławskich "Bliźniaczych"* Browarów Domowych p.w. 7 Czerwca i ich głównych browarników Marusi i CarlBerga.
Wielu uwarzonych piw, hektolitrów wypitych i wiele radości z forumowych spotkań. Wasze zdrowie
* - może powinno być BliźnięcychLast edited by kalifat; 2005-06-07, 06:46.bla bla bla
Comment
-
-
Dla Marusi i CarlBerga udanych warek,dużo zdrowia i udanych spotkań sekcji wrocławskiej , Wasze
Comment
-
-
Marusiu i Carlbergu - 100 lat w pełnej aktywności i jeszcze więcej udanych warek, Wasze zdrówkoGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Dziczy instynkt podpowiedział mi wczoraj tylko o urodzinach Marusi...
A więc dzisiaj - nieustająco - Marusi oraz równie serdecznie CarlBergowi:
Samych znakomitych wyników badań
Samych pysznych warek (bez pocisków i kwasiżurów)
Urlopów płatnych na wszystkie giełdy i spotkania forumowe
Mnóstwa pysznego piwka wypitego w miłym towarzystwie.
Wasze zdrowieDziku
Comment
-
Comment