Nie, ale dawno nie byłem. Zrobimy spotkanie Sekcji Podkarpackiej.
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dopiero teraz mogę wszystkim podziękować za życzenia urodzinowe więc pięknie DZIĘKUJĘ. Sam za swoje zdrowie też wypiłem parę Zywców, Tyskich, Birra Moretti i Grimbergen Blonde.
No i oczywiście dostałem małą dostawę kilku włoskich piwek, które musiały trochę na mnie poczekać. Ale teraz przygotujcie się na relacje z degustacji. A może Frunia mi trochę pomoże...
AdamBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Fruńka pomoże, ale w części "piwo - konkretnie". Teraz powiem tylko że imprezka była PIKNA !!!! Plusem był fakt różnorodności piw szkoda tylko że laików do degustacji było zdećko więcej niż nas profesjonalistów (czyt. szt. 2 ). Morał tego taki iż te goście nie doceniły Grimbergen Blonde, które było zaserwowane zamiast szampana.
Comment
-
-
Praca nad laikami trwa lata. Ja natomiast jestem w tej kwestii bardzo brutalny: zapowiadam, że nie ma żadnych szampanów, tylko piwo. Jak komuś nie pasuje, może nie przychodzić.
Skutek jest murowany. Od wielu lat przychodzi kilku tych samych kumpli
Comment
-
-
jezeli ten Grimbergen Blond,Duble,Tripel albo Optimo byl cieply to otwierajac butelke mozna sie pomylic cz to piwo czy Pikolo-i wtedy Krzysiu bedzie zadowolony
Comment
-
-
[oj widze ze Krzysiowi przyszla ochota na szalenstwo zarar 30-tka albo 50-ka-albo masz tylu gosci albo naprawde zdrowier
Comment
-
Comment