za moich czasów, kiedy byłem młody...
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Oj ART co my starzy mamy powiedziec skoro nasze dzieci juz nazekaja na starosc
Comment
-
-
co możemy powiedzieć? hmmm........ PROSiT
or sth.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
Krzysiu... 30stka pękła nam w Lubomierzu w pierwszy wieczor- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
U nas to musza byc przynajmniej dwie 30 stki i do tego pare butelek Smirnowa
Comment
-
-
oj Panowie wlasnie przegapilem ze juz po urodzinach a wiec trzeba isc spac.Do nastepnych
Comment
-
-
oj widze Krzysiu ze codziennie obchodzisz urodziny tak ze chyba bedziesz musial jedna 100 litrowa przytoczyc na podwörko
Comment
-
-
A skąd ten pomysł o urodzinach codziennie? Obchodzę raz w roku. Imieniny również. Pozostałe beczki odbywamy z innych okazji
Z setką będzie problem. W Polsce w użytkowaniu są właściwie tylko kegi 50 i 30 l. Ale cztery 30-tki to ciut więcej jak sto litrów
Comment
-
-
z dodawaniem zawsze mam problem ale nie lepiej Krzysiu wziąć 2x50l? wtedy masz równe 100lWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
No dobra, a jak braknie? Zawsze lepiej jest mieć te parę litrów w zapasie
Z dobrą imprezą jest tak: liczysz zapotrzebowanie na piwo, następnie kupujesz dwa razy więcej, a po krótkim namyśle dodajesz jeszcze dziesięć (butelek lub litrów). Wtedy jest w sam raz.
Comment
-
-
Jak u mężczyzny objawia się planowanie przyszłości? Kupuje dwie skrzynki piwa zamiast jednej.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Kupujac 2 skrzynki piwa nie mozna möwic o planowaniu przyszlosci tylko o zabiciu czasu na 3 godziny
Comment
-
Comment