Slavoy, szczęśliwego pożycia małżeńskiego i całych stad misiów!
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Slavoyu - najlepszego w Twoim dniu i samych radościGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
-
-
Wszystkiego najlepszego, Slavoy! Pociągu do piwa i piwa do pociągu!
Spóźnione, ale najlepsze życzenia dla ARTa - obyś znalazł siłę na utrzymywanie i rozwój browar.bizu, a poza tym miał duuuużo wolnego czasu na inne zajęcia, z piwnymi włącznie!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
ART - bardzo spóźnione, ale niemniej szczere życzenia wszystkiego co najpiwniejsze, abyśmy nie byli utrapieniem zbyt dużym, aby Browar rósł w siłę i Tobie niech rośnie... wszystko czego sobie zapragniesz Samych udanych dzieci browaru **** i czego tylko sobie zamarzysz.
Twoje zdrowie wychyla cała BIGB-a
P.S Do życzeń dla Ciebie dołączają Herman, Fantazja i Twoja faworyta Elzuniabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Noo Slavoy - wszystkiego najlepszego w dniu Twoich pierwszych urodzin w dla Ciebie nowej jeszcze lepszej rzeczywistości Oby Wam nigdy piwa i prądu stałego/prądu zmiennego nie zabrakło - BIGB-a
A chyba najładniejszy prezent zrobił Tobie Tool swoją nową płytąLast edited by iron; 2006-05-05, 15:00.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Z okazji pierwszych urodzin w nowej roli - Sto Lat dla SlavoyaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
-
Slavoy - szczęściarzu - twoje zdrowie - niezapomnianych wrażeń w nowej roli...NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
Comment