Maggyk i Zythum! Na zdrowieee!
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pazdrawliajem z dniom rażdzienija!!!!!!!!!
Maggyk - wszystkiego najlepsiejszego, posłusznego Arta (to od Burego) i żeby Prosiaczek nigdy nie zmienił się w dzika.
Zythum - duży i mądry rośnij!!!! Niech kiełbasa "Podwawelska" zawsze gości w Twojej lodówce (obok zimnego piwa - rzecz jasna). Niech Widzew nie przeniesie się do Szczecina, a mały Igorek niech nie zostanie zepsutym kapitalistą.
Gwiazda i Bury Wołk"Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Maggyk, Zythum - ja zawsze podejżewałem że z Was są Bliźniaki
Sto Lat dla Was obydwojga i dla każdego z osobna teżBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Maggyk, Zythum - ja zawsze podejżewałem że z Was są Bliźniaki
Sto Lat dla Was obydwojga i dla każdego z osobna teżMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonGdzieś w tym tekście ukryta jest robota dla FCJPLast edited by adam16; 2006-10-05, 10:07.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Wszystkiego najlepszego dla Szarej Adminiscjencji(ło matko ) dużo imprezek w (ł)Opolu i nie tylko i tak w ogóle
Zythum oby choć jeden kibic ze Szczecina darł ryjka na Widzew (oczywiście pozytywnie ) i dużo niepasteryzowanych piw na podniebieniu
Życzą Pogoniarz i Westa
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Maggyk wszystkiego najlepszego!!!!
Zythum - Tobie również ......... wszystkiego najlepszego!!!!
I dodatkowo ............. wszystkiego najlepszego dla Łukasza
Wasze zdrówko!!!!!
Comment
-
Comment