Wszystkiego naj dla Djota, aby kufel/szzklanka/butelka/ beczka najlepiej zawsze były pod ręką
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
-
-
A dzisiaj postarzeje się o roczek Qbric. No to jeszcze sto lat panie kolegoBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Sto lat Qbric! dla Ciebie!(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Comment
-
-
Qbric
i cóż mi pozostajeWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Wszystkiego Najpiwniejszego z okazji tych okrągłuch urodzin.
Obyś wolny wrzesień wykorzystał na konsumpcje. Pozdrawiamwww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
wszystkiego NAJ NAJ NAJ oraz duuużo pozytywnych chmielowych wibracji od becikaGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
-
Ja również życzę wszystkiego dobrego i zawsze pełnego kufla(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Comment
-
Comment