Cyborgu-Twoje zdrowie
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Twoje zdrowie cyborgu marcelu
Niech moc będzie z Tobą.
Moc piwa oczywiścieTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
No tak to jest, jak się mało na forum zagląda - zaległe ale najszczersze życzenia dla (w kolejności zaległości ): Zdroja, Piwowara, Jaquby, Mwa i Cyborga rzecz jasna - oby Wam piwo zawsze było pełne - Wasze , a dla Pań (wliczając w tą kategorię Cyborga, mimo że często przeciwko temu protestuje ) dodatkowo
P.S. Życzenia rzecz jasna w imieniu całej BIGB-yLast edited by iron; 2007-10-20, 11:43.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Dziękuję wszystkim za życzenia komputerowo-telefoniczno-osobiste.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzia dla Pań (wliczając w tą kategorię Cyborga, mimo że często przeciwko temu protestuje ) dodatkowo
Dziękuję za kwiatki!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Cyborgu, spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe!
Twoje zdrowie :buźka pijąca np.WD40:
Comment
-
-
Z okazji mojej rocznicy ślubu wszystkiego najlepszego dla Tomka-Pasieki!Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedziZ okazji mojej rocznicy ślubu wszystkiego najlepszego dla Tomka-Pasieki!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment