Wszystkiego najlepszego dla Monne i Chrisa!
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Dżizzzz, ale w marcu obrodziło - oczywiście jak nie pilnuję strony, to potem muszę zbiorczo składać życzenia, zamiast jak zwykle na PW
No to wszystkiego najlepszego dzisiejszym Jubilatom, jak i wczorajszym, przedwczorajszym... i tak dalej...
W poprzedniej - poprzedniej pracy pokusiłam się o zrobienie statystyk urodzinowych - na 65 zatrudnionych 1/3 była urodzona w marcu - wakacyjne dzieciaki - Wasze
a dla Pań dodatkowo
P.S. A dla Shermana osobno - wysłał mi 8 marca smsa z życzeniami z okazji Dnai Kobiet, a ja dopiero teraz widzę, że to taka ironia była
Comment
-
-
Monne - skutecznej ucieczki przed dorosłością, tak długo jak tylko się da.
Chris - góry szkła, ale nie koniecznie szklanej góry.
Sto Lat!!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Monne, Chris i Pancernik wszystkiego najpiwniejszego Wasze zdrowie
Comment
-
-
Dziękuję Serdecznie za życzenia Buziaki i Wasze Zdrowie również
p.s.
Adam chyba nie ma sensu uciekać przed dorosłością: im bardziej uciekam ona przyśpiesza i goni mnie szybciej Ale marzenia trzeba mieć i nie dać sie zwariować.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne Wyświetlenie odpowiedziDziękuję Serdecznie za życzenia Buziaki i Wasze Zdrowie również
p.s.
Adam chyba nie ma sensu uciekać przed dorosłością: im bardziej uciekam ona przyśpiesza i goni mnie szybciej Ale marzenia trzeba mieć i nie dać sie zwariowaćBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment