Stolp - wszystkiego najlepszego i mnóstwa ciekawych piwnic
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Wszystkiego najpiwniejszego dla Stolpa Pełnych kartonów pomiątek po Stolpie i innych browarach, które zbierasz!"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Wszystkiego najpiwniejszego dla Stolpa Pełnych kartonów pamiątek po Stolpie i innych browarach, które zbierasz!"Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
Comment
-
-
Wszystkiego Najlepszego DyrektorzeW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
-
Cooper, samego najcooperowszego Twoje zdrówkoGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Zdrówko, Cooper! Nowych, ładnych okazów kolekcjonerskich i dobrego piwa!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Dzisiejszym jubilatom: Cooperowi, Dyrektorowi i Adamowi1975 wszystkiego najpiwniejszego dużo zdrowia. Wojtkowi i Adamowi zapału w kolekcjonerstwie i ciekawych birofilii do kolekcji. Wojtek, dużo sił i cierpliwości abyś mógł dalej opracowywać ankiety waflarzy.
Wasze zdrowie!"Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
Comment
-
Comment